Глибоцька громада

Чернівецька область, Чернівецький район

Співпраця з ОМС

Дата: 24.04.2021 11:51
Кількість переглядів: 1196

Одним із викликів для уповоноважених органів з питань пробації є інформування та підтримка пробації з боку громади та місцевих органів влади. Ми не можемо забезпечувати ефективну пробацію без використання ресурсів громади.

У квітні місяці 2021 року працівниками Глибоцького районного сектору філії Державної установи "Центр пробації" у Чернівецькій області було проведено ряд робочих зустрічей із представниками органів місцевого самоврядування.

 Метою даних зустрічей було вирішення питань які виникають під час виконання покарань не пов'язаних із позбавленням волі, громадських робіт зокрема. Узгоджено алгоритм дій при порушені засудженими трудової дисципліни. Поява на робочому місці у стані сп'яніння або не вихід на роботу без поважних причин, тощо. Своєчасне повідомлення і реагування на такі випадки дають можливість уникнути негативних наслідків для клієнтів пробації, які можуть настати у разі ухилення від відбування кримінального покарання.

Слід наголосити, що, по-перше, пробація — це не покарання, яке застосовується замість позбавлення волі, а система. По-друге, головною метою пробації є безпека суспільства. Пробація не означає можливість правопорушнику уникнути покарання. Це просто більш перспективна і логічна схема виконання цього покарання, поєднана з допомогою, підтримкою, мотивацією до змін без вилучення людини із суспільства. Спільними зусиллями зможемо забезпечити безпеку суспільства та попереджати вчинення нових правопорушень клієнтами пробації.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь