Глибоцька громада

Чернівецька область, Чернівецький район

Рішення сесії №1600-53/19 «Про надання згоди на передачу корпоративних прав (частки у статутному капіталі) комунального закладу «Молодійська міжшкільна навчальна майстерня по професійній підготовці учнів автосправи» зі спільної власності територіальних громад селища та сіл Глибоцького району у власність Чагорської ОТГ»

Кількість переглядів: 339
Скликання: VII скликання
Сесія: 53 сесія
Тип документу: Рішення сесії
Дата: 23.05.2019
Номер документу: 1600-53/19
Назва документу: Про надання згоди на передачу корпоративних прав (частки у статутному капіталі) комунального закладу «Молодійська міжшкільна навчальна майстерня по професійній підготовці учнів автосправи» зі спільної власності територіальних громад селища та сіл Глибоцького району у власність Чагорської ОТГ
Прикріплені файли:
  1. Файл 1 (0.02 МБ)

Керуючись ст.ст. 43, 60 та п.10 розділу 5 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», пп.4 п.13 статті 8 Закону України «Про добровільне об'єднання територіальних громад», Положенням про порядок передачі об'єктів права спільної власності територіальних громад селища та сіл Глибоцького району, затвердженого рішенням Глибоцької районної ради №134-10/16 від 30.09.2016 року, розглянувши лист районної ради від 08.04.2019р. №01-12/79, враховуючи рекомендації постійних комісій селищної ради від 23 травня 2019 року, селищна рада

   

Вирішила:

  1. Надати згоду на передачу корпоративних прав частки селищної ради у статутному капіталі Комунальної організації (установа, заклад) «Молодійська міжшкільна навчальна майстерня по професійній підготовці учнів автосправи», код за ЄДРПОУ 22832072, зі спільної власності територіальних громад селища та сіл Глибоцького району у власність Чагорської ОТГ.
  2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійні комісії селищної ради з фінансово-економічних питань та бюджету (Остафійчук А.Ф.) та  з питань житлово-комунального господарства, підприємницької діяльності та комунальної власності (Мостовой В.В.).

 

   

 

 Глибоцький селищний голова                                                Г.С. Ванзуряк  


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь