Глибоцька громада

Чернівецька область, Чернівецький район

Новини

Дата: від до Скинути
18 Березня, 2024 р., 17:02
Цій події передувало наше партнерство з ПРОГРАМОЮ USAID DOBRE з 2020 року та те, що Глибоцьку громаду відібрали для участі у другому етапі.
18 Березня, 2024 р., 11:46
Глибочанку - Mariia Zazulya, нагороджено однією із найвищих відзнак нашої області «Вдячна Буковина».
18 Березня, 2024 р., 10:37
Перед Великоднем віряни щорічно дотримуються тривалого й доволі суворого посту. Це допомагає духовно та тілесно очиститися, щоб відсвяткувати велике свято без гріха. Цей піст називається Великим і триває 50 днів.
18 Березня, 2024 р., 09:59
Розпочалась реєстрація для участі в національному мультипредметному тесті (НМТ). Триватиме вона до 11 квітня включно. Цьогоріч Український центр оцінювання якості освіти проводить реєстрацію в безпаперовій формі.
18 Березня, 2024 р., 08:42
В Україні створять польсько-український центр протезування для ветеранів. Такі плани обговорили на спеціальній нараді під головуванням Віце-прем’єр-міністра – Міністра з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України Ірини Верещук.
15 Березня, 2024 р., 16:21
Чесність, відкритість, оперативність, доступність запорука ефективної комунікації між органами влади та громадськістю. Завдяки якісній комунікації вибудовуються необхідні сходинки для роботи в системі публічного управління. Саме така комунікативна політика - постійна і системна стане «золотою серединою» взаємодії між суспільством і владою. Це основні тези, котрі звучали під час круглого столу «Впровадження комунікативної політики в системі публічного управління», де також була присутня комунікаційниця Глибоцької громади.
15 Березня, 2024 р., 11:35
Роботодавець не може відмовити у наданні відпустки без збереження заробітної плати на визначені законодавством строки окремим категоріям працівників (крім працівників, що залучені до виконання робіт на об’єктах критичної інфраструктури)
15 Березня, 2024 р., 10:33
Координаційний центр з надання правничої допомоги оголошує конкурс з відбору адвокатів, які залучаються для надання безоплатної вторинної правничої допомоги у Вінницькій, Волинській, Дніпропетровській, Житомирській, Закарпатській, Івано-Франківській, Львівській, Полтавській, Рівненській, Сумській, Тернопільській, Харківській, Хмельницькій, Черкаській, Чернігівській, Чернівецькій областях та місті Києві.
15 Березня, 2024 р., 10:00
В Україні діє урядова програма "Доступні ліки". За нею українці можуть отримати потрібні медикаменти безплатно або з невеликою доплатою.
14 Березня, 2024 р., 09:26
У Головному управлінні ДПС у Чернівецькій області роз’яснюють, відповідно до п.п. 266.4.1 п. 266.4 ст. 266 Податкового кодексу України (далі – ПКУ) база оподаткування об’єкта/об’єктів житлової нерухомості, в тому числі їх часток, що перебувають у власності фізичної особи платника податку, зменшується:  

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь