Глибоцька громада

Чернівецька область, Чернівецький район

Новини

Дата: від до Скинути
22 Жовтня, 2024 р., 16:15
Глибоцька селищна рада повідомляє про проведення земельних торгів з продажу на конкурентних засадах (на земельних торгах у формі електронного аукціону) права оренди земельної ділянки комунальної власності Глибоцької селищної ради:
22 Жовтня, 2024 р., 15:49
Сьогодні міжнародна співпраця стає важливим аспектом розвитку громад. Де саме шукати можливості для транскордонного партнерства? Як перетворювати наявні проєкти в успішні нові ініціативи? Про це сьогодні поспілкувалися з представниками дев'яти громад-партнерок Програми USAID DOBRE із Харківщини, котрі відвідали Глибоцьку громаду в рамках навчального візиту «Від кордону до кордону: кілометри і співробітництво – виклик чи можливості».
22 Жовтня, 2024 р., 15:02
Заступник начальника Головного управління ДПС у Чернівецькій області Микола Загарюк розповідає, на початок жовтня 63846 буковинців не сплатили мінімальне податкове зобов’язання за землі сільськогосподарського призначення. Сума податкового боргу з даного платежу перевищує 69,7 млн грн.
18 Жовтня, 2024 р., 23:19
Сьогодні у Глибоцькому будинку культури відбувся історико-патріотичний захід «РОКИ ПОНЕВІРЯННЯ ТА НАДІЙ», присвячений гірким датам в історії України та Глибоччини в часи національно-визвольної боротьби.
18 Жовтня, 2024 р., 16:03
     В  КНП «Центр надання соціальних послуг Глибоцької ТГ» функціонує «Простір соціальної адаптації», який спрямований на соціальну адаптацію вразливих верств населення. Даний проєкт реалізований в рамках участі Глибоцької ТГ в проєкті ПРООН «Експертна підтримка місцевої влади в організації відповідних соціальних послуг та створенні ефективної системи соціальної адаптації вразливих груп дорослого населення, включаючи ВПО або осіб, які постраждали від війни».
18 Жовтня, 2024 р., 09:43
Більшість чоловіків не звикли говорити про свої переживання та емоції.
16 Жовтня, 2024 р., 11:23
В умовах воєнного стану для багатьох українців актуальним є питання  посвідчення  особи, доки триває оформлення нового паспортного документа.
16 Жовтня, 2024 р., 10:03
Сьогодні до рідного дому на щиті повернеться молодий Герой - Сергій Васильович Паламарюк.
15 Жовтня, 2024 р., 17:20
14 жовтня в Глибоцькій селищній раді відбулося пленарне засідання 54 сесії VIII скликання.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь