Глибоцька громада

Чернівецька область, Чернівецький район

Новини

Дата: від до Скинути
26 Липня, 2024 р., 20:46
Секретар Глибоцької селищної ради Олена Бадюк привітала медиків громади з професійним святом, яке на державному рівні відзначатимемо завтра - 27 липня. 
25 Липня, 2024 р., 13:15
У селі Димка, на мальовничому подвір`ї музею-садиби відомої буковинської письменниці ім.Ольги Кобилянської, відбувся локальний туристичний форум: «Відродження та становлення туристичного потенціалу Глибоцької громади».
25 Липня, 2024 р., 12:29
З 20 липня у відділеннях Ощадбанку можна подавати заявки на такі кредити в рамках державної програми під 0%.
24 Липня, 2024 р., 18:44
Освітяни Чернівецької області активно готуються до старту нового 2024/2025 начального року. За попередніми планами:
23 Липня, 2024 р., 13:01
Учасник бойових дій Віталій Бакрев з Чернівців, після втрати ноги на війні, вирішив розпочати власну справу. За власні кошти відкрив магазин квітів та святкового оформлення у с.Магала, а за кошти мікрогранту за урядовою програмою єРобота «Власна справа» нещодавно відкрив у Чернівцях студію яскравих емоцій «Фенікс».
22 Липня, 2024 р., 12:10
У Головному управлінні  ДПС у Чернівецькій області нагадують, що в разі зміну адреси проживання, або прізвища необхідно повідомляти податкову службу шляхом подання заяви 5-ДР, повідомляють.   
22 Липня, 2024 р., 11:25
З20 липня запрацювали урядові програми безвідсоткового кредитування громадян, а також програма “Доступні кредити 5-7-9” для ОСББ та ЖБК на купівлю обладнання для генерації з альтернативних джерел енергії та установок для зберігання енергії. 
22 Липня, 2024 р., 09:40
Цьогоріч вступники, які претендують на навчання на контракті, матимуть унікальну можливість отримати додаткову фінансову підтримку — державний грант. Це допоможе частково покрити вартість навчання на будь-якій бакалаврській програмі (або на програмі підготовки медика). Таке рішення ухвалено урядом України та розроблялося Міністерством освіти і науки України у співпраці з Міністерством цифрової трансформації та Міністерством економіки.
19 Липня, 2024 р., 16:17
Сьогодні, під керівництвом Глибоцького селищного голови Григорія Ванзуряка, пройшло засідання комісії з питань захисту прав дитини. Члени комісії розглянули ряд питань, що стосувалися виконання батьківських обов’язків відносно малолітніх та неповнолітніх дітей.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь