Глибоцька громада

Чернівецька область, Чернівецький район

Рішення сесії №1603-53/19 «Про згоду на прийняття до комунальної власності Глибоцької селищної об’єднаної територіальної громади державного житлового фонду»

Кількість переглядів: 340
Скликання: VII скликання
Сесія: 53 сесія
Тип документу: Рішення сесії
Дата: 23.05.2019
Номер документу: 1603-53/19
Назва документу: Про згоду на прийняття до комунальної власності Глибоцької селищної об’єднаної територіальної громади державного житлового фонду
Прикріплені файли:
  1. Файл 1 (0.04 МБ)

Відповідно до Закону України "Про передачу об'єктів права державної та комунальної власності", пункту 51 частини 1 статті 26, частин 2,9 статті 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Положення про порядок передачі в комунальну власність державного житлового фонду, що перебуває у повному господарському віданні або в оперативному управлінні підприємств, установ, та організацій, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 06.11.1995 № 891, Положення про порядок передачі об'єктів права державної та комунальної власності, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 21.09.1998 № 1482, розглянувши лист Глибоцького РВ УМВС України в Чернівецькій області від 09.01.2019р.  за № 15/3,  враховуючи висновок та рекомендації постійної комісії з  питань житлово-комунального господарства, підприємницької діяльності та комунальної власності селищної ради від 23 травня 2019 року, селищна рада

 

В И Р І Ш И Л А:

 

1. Дати згоду на прийняття до комунальної власності Глибоцької селищної об’єднаної територіальної громади трикімнатної квартири (житловою площею 55,9 кв. м.) за адресою смт. Глибока, вулиця І.Бойко, будинок під номером № 6Б, квартира 1, власник квартири - держава в особі Міністерства внутрішніх справ України на праві оперативного управління  Глибоцького районного відділу УМВС  України в Чернівецькій області.

2. Створити комісію із прийому-передачі даного об’єкту державного житлового фонду у складі:

- Зеленівський В.К. – керуючий справами виконавчого комітету селищної ради – голова комісії;

- Тімофті А.В. . –завідувач юридичного сектора селищної ради – член комісії; 

-Зайцева О.П. – начальник відділу земельних відносин та комунальної власності селищної ради – член комісії;

-Шулько С.С. – начальник відділу державного архітектурно-будівельного контролю селищної ради, – член комісії;

- Сорощук Ю.С. – начальник Глибоцького управління житлово-комунального господарства– член комісії;

- Герман А.Г. – начальник відділу бухгалтерського обліку та звітності селищної ради – член комісії.

 - Загарюк Н.Д. – спеціаліст 2 категорії відділу житлово-комунального господарства, праці, соціального захисту населення, транспорту та благоустрою селищної ради.

3. Вказаній комісії із прийому-передачі провести обстеження технічного стану зазначеної квартири, підготувати документи щодо її прийняття до комунальної власності Глибоцької селищної об’єднаної територіальної громади з оформленням акта прийняття-передачі.

4.  Доручити  начальнику відділу бухгалтерського обліку та звітності Герман А.Г. зарахувати на балансовий облік зазначений об’єкт житлового фонду із подальшою передачею на баланс КП «Глибоцьке ВУЖКГ» для його відповідного  житлово-експлуатаційного обслуговування.

5.  Начальнику фінансового відділу селищної ради (Сльоз О.П.) передбачити в селищному бюджеті видатки на виготовлення технічної та правовстановлюючої документації на об’єкт, зазначений  в пункті 1 цього рішення.

6.  Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію селищної ради з  питань житлово-комунального господарства, підприємницької діяльності та комунальної власності (Мостовой В.В.).

 

 

 

Глибоцький селищний голова                                                    Г.С. Ванзуряк

 


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь