Глибоцька громада

Чернівецька область, Чернівецький район

Проекти рішень виконавчого комітету №1610-53/19 «Про затвердження детального плану території земельної ділянки орієнтовною площею 0,07 га для будівництва житлового будинку, господарських будівель і споруд в смт. Глибока Глибоцького району Чернівецької області»

Кількість переглядів: 408
Скликання: VII скликання
Сесія: 2 сесія
Тип документу: Проекти рішень виконавчого комітету
Дата: 23.05.2019
Номер документу: 1610-53/19
Назва документу: Про затвердження детального плану території земельної ділянки орієнтовною площею 0,07 га для будівництва житлового будинку, господарських будівель і споруд в смт. Глибока Глибоцького району Чернівецької області
Прикріплені файли:
  1. Файл 1 (0.02 МБ)

Керуючись ст. 26, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», відповідно до ст. 8,10,19,25 Закону України « Про регулювання містобудівної діяльності» ст.12 ЗУ «Про основи містобудування», розглянувши пропозиції постійної комісії з питань земельних відносин, екології та раціонального природокористування, архітектури та містобудування від  23.05.2019 р., на підставі заяви від 02.04.2019р. відділу земельних відносин та комунальної власності, селищна рада

 

ВИРІШИЛА:

 

1.Затвердити Глибоцькій селищній раді детальний план території земельної ділянки орієнтовною площею 0,07 га, цільове призначення якої: для будівництва житлового будинку, господарських будівель і споруд, яка розташована в смт. Глибока Глибоцького  району Чернівецької області.

2. Визначити, що детальний план планування території зазначений  в пункті 1 цього рішення є невід’ємною частиною містобудівної документації генерального плану.

3. Фінансування робіт по виготовленню проекту із землеустрою  щодо відведення  земельної  ділянки провести за  рахунок джерел, не заборонених законом.

4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань земельних відносин, екології та раціонального природокористування, архітектури та містобудування (Лопуляк К.І.).


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь