Глибоцька громада

Чернівецька область, Чернівецький район

Рішення сесії №1612-53/19 «Про розгляд заяви гр. Тоненчука В.С. стосовно надання дозволу на розробку проекту землеустрою, щодо відведення земельної ділянки безоплатно у власність в смт. Глибока»

Кількість переглядів: 305
Скликання: VII скликання
Сесія: 53 сесія
Тип документу: Рішення сесії
Дата: 23.05.2019
Номер документу: 1612-53/19
Назва документу: Про розгляд заяви гр. Тоненчука В.С. стосовно надання дозволу на розробку проекту землеустрою, щодо відведення земельної ділянки безоплатно у власність в смт. Глибока
Прикріплені файли:
  1. Файл 1 (0.02 МБ)

Керуючись ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,  ст. ст. 12, 22 Земельного кодексу України, розглянувши пропозиції постійної комісії з питань земельних відносин, екології та раціонального природокористування, архітектури та містобудування від  23.05.2019р., на підставі заяви від 11.04.2019 гр. Тоненчука  В.С., вул. Космонавтів, 4, селищна рада

 

ВИРІШИЛА:

 

  1. Дати дозвіл гр. Тоненчуку Віталію Степановичу на розробку проекту землеустрою (з урахуванням вимог державних стандартів, норм і правил у сфері землеустрою), щодо відведення земельної ділянки,  безоплатно у власність, площею 0,3500 га,  цільове призначення якої: для ведення особистого селянського господарства, яка розташована в смт. Глибока,  урочище «Чінста».
  2. Зобов’язати гр. Тоненчука Віталія Степановича виготовити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки та подати для розгляду і затвердження на черговій сесії селищної ради.

« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь