Глибоцька громада

Чернівецька область, Чернівецький район

Рішення сесії №1653-53/19 «Про розгляд клопотання комунального підприємства «ЦЕНТР РОЗВИТКУ РИБНОГО ГОСПОДАРСТВА» щодо надання земельної ділянки в постійне користування для рибогосподарських потреб»

Кількість переглядів: 267
Скликання: VII скликання
Сесія: 53 сесія
Тип документу: Рішення сесії
Дата: 23.05.2019
Номер документу: 1653-53/19
Назва документу: Про розгляд клопотання комунального підприємства «ЦЕНТР РОЗВИТКУ РИБНОГО ГОСПОДАРСТВА» щодо надання земельної ділянки в постійне користування для рибогосподарських потреб
Прикріплені файли:
  1. Файл 1 (0.01 МБ)

Керуючись  ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,  відповідно ст. 12, 92,123 Земельного Кодексу України, розглянувши пропозиції розглянувши пропозиції постійної комісії з питань земельних відносин, екології та раціонального природокористування, архітектури та містобудування,     23.05.2019 р., розглянувши клопотання від 23.05.2019 р.,  Лупуляка В.І., вул. Сокирянська, 2Д, селищна рада

 

ВИРІШИЛА:

 

  1. Дати дозвіл комунальному підприємству «ЦЕНТР РОЗВИТКУ РИБНОГО ГОСПОДАРСТВА» на виготовлення проекту відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 2,7 га із земель водного фонду – 10.07 для рибогосподарських потреб, яка розташована: вул. Хотинська в смт. Глибока, для надання у постійне користування.
  2. Розроблений в установленому порядку проект землеустрою  щодо відведення земельної ділянки подати на розгляд та затвердження чергової сесії селищної ради.
  3.  Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань земельних відносин, екології та раціонального природокористування, архітектури та містобудування.(Лопуляк К.І.)

« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь