Глибоцька громада

Чернівецька область, Чернівецький район

Рішення сесії №1654-53/19 «Про затвердження детального плану території та надання дозволу на розробку проекту землеустрою, щодо відведення земельної ділянки комунальної форми власності с. Черепківці вул. Головна,48»

Кількість переглядів: 760
Скликання: VII скликання
Сесія: 53 сесія
Тип документу: Рішення сесії
Дата: 23.05.2019
Номер документу: 1654-53/19
Назва документу: Про затвердження детального плану території та надання дозволу на розробку проекту землеустрою, щодо відведення земельної ділянки комунальної форми власності с. Черепківці вул. Головна,48
Прикріплені файли:
  1. Файл 1 (0.02 МБ)

Керуючись ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», відповідно до ст. 12,112,116,118,124,125,126,186 Земельного кодексу України, розглянувши пропозиції постійної комісії з питань земельних відносин, екології та раціонального природокористування, архітектури та містобудування від 23.05.2019 р, розглянувши клопотання голови, селищна рада

                                    ВИРІШИЛА:

1 Затвердити Глибоцькій селищній раді детальний план території земельної ділянки загальною площею 0,0249 га, для  будівництва  та обслуговування будівель торгівлі, вул. Головна, 48, с. Черепківці.

2. Визначити, що детальний план планування території зазначений в пункті 1 цього рішення є невід’ємною частиною містобудівної документації генерального плану.

3 Дати дозвіл Глибоцькій селищній раді на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,0249 га, цільове призначення якої: для  будівництва  та обслуговування будівель торгівлі, яка розташована: вул. Головна, 48, с. Черепківці та підлягає продажу (на аукціоні).

2.4 Фінансування робіт по виготовленню проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки провести за рахунок джерел не заборонених законом.

2.5 Зобов’язати Глибоцьку селищну раду виготовити  проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки із зміною цільового призначення та подати для розгляду і затвердження на черговій сесії селищної ради.

2.6 Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань земельних відносин, екології та раціонального природокористування, архітектури та містобудування (Лопуляк К.І.).

 


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь