Глибоцька громада

Чернівецька область, Чернівецький район

Проекти рішень сесії №0000 «Про розгляд гр. Тоненчук З.І. стосовно надання дозволу на складання звіту про експертно грошову оцінку земельної ділянки в смт. Глибока по вул. Першотравнева.»

Кількість переглядів: 253
Скликання: VII скликання
Сесія: 55 сесія
Тип документу: Проекти рішень сесії
Дата: 05.07.2019
Номер документу: 0000
Назва документу: Про розгляд гр. Тоненчук З.І. стосовно надання дозволу на складання звіту про експертно грошову оцінку земельної ділянки в смт. Глибока по вул. Першотравнева.
Прикріплені файли:
  1. Файл 1 (0.02 МБ)

 

УКРАЇНА

Глибоцька селищна рада

Глибоцького району

Чернівецької області

55 сесія

  VII скликання

ПРОЕКТ РІШЕННЯ

 

Про розгляд гр. Тоненчук З.І. стосовно надання дозволу на складання звіту про експертно грошову оцінку земельної ділянки в    смт. Глибока по вул. Першотравнева.

 

Керуючись ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», відповідно до ст. 12,90,91,96,112,116,118,121,122,124,125,126,186 Земельного кодексу України, розглянувши пропозиції постійної комісії з питань земельних відносин, екології та раціонального природокористування, архітектури та містобудування від 2019 р., на підставі заяви від 05.07.2019 р.  гр. Тоненчук Зіноїди Іванівни, про  надання дозволу Глибоцької селищної ради щодо складання звіту про експертно-грошову оцінку земельних ділянок (для будівництва та обслуговування будівель торгівлі), що підлягають продажу, на яких знаходяться об’єкти нерухомості, селищна рада

 

ВИРІШИЛА:

 

  1. Надати дозвіл гр. Тоненчук Зіноїди Іванівни, щодо складання звіту про експертно-грошову оцінку земельної ділянки, площею 1,0726 га, що підлягає продажу, на якій знаходяться об’єкти нерухомості, цільове призначення якої 03.07. (для будівництва та обслуговування будівель торгівлі) кадастровий номер 7321055100:01:004:1169,  вул. Першотравнева в  смт. Глибока.
  2. Зобов’язати гр. Тоненчук Зіноїду Іванівну подати для розгляду та затвердження до чергової сесії селищної ради, виготовлений звіт про експертно-грошову оцінку земельної ділянки. 

3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань земельних відносин, екології та раціонального природокористування, архітектури та містобудування (Лопуляк К.І.).

 

 

Глибоцький селищний голова                                                    Г.С. Ванзуряк

 


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь