Глибоцька громада

Чернівецька область, Чернівецький район

Державна програма розвитку сільської медицини в дії

Дата: 04.03.2020 17:43
Кількість переглядів: 777

В рамках державної програми розвитку сільської медицини, на  засобах співфінансування Глибоцької ОТГ, був придбаний санітарний автомобіль Renaut-Duster для Глибоцької селищної АЗПСМ  та незабаром такий же автомобіль отримає  Черепківецька АЗПСМ. Також закуплені 5 комплектів телемедичного обладнання.

Це надасть можливість більш доступно , своєчасно та якісно надавати медичну допомогу населенню. За кошти ОТГ були закуплені меблі , 2 сечових, 1 гематологічний аналізатор та багато іншого медичного обладнання.

Зведений сучасний рецепшин, що дав змогу для зручності пацієнтів, запровадити систему попереднього запису на прийом до лікаря за телефонами: стаціонарний 2-10-06 , мобільний 0992617390, або онлайн на сайті helsi.me .  Розпочатий капітальний ремонт з замінами вікон на енергозберігаючі, водо та теплопостачання в Черепківецькій АЗПСМ.

Також за кошти місцевого бюджету щомісячно пільгові категорії дитячого та дорослого населення згідно постанови КМ 1303 від 17.08.1998р та 1301 від 20.07.2011р отримують б/к лікарські препарати , засоби індивідуальної гігієни та харчування. Покривається вартість комунальних послуг та енергоносіїв.

Одним словом весь депутатський  корпус, виконавчий комітет, селищний голова Ванзуряк Г.С. бажають створити по-справжньому дієву і корисну  людям стабільну охорону здоров'я на своїй території, розуміють свою відповідальність і активно розвивають медичні заклади.

За повідомленням колективу Центру ПМСД Глибоцької ОТГ

Фото без опису
 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь