Глибоцька громада

Чернівецька область, Чернівецький район

Пенсійний Фонд України інформує

Дата: 09.04.2020 10:36
Кількість переглядів: 819

Повідомляємо про зміну номера телефону гарячої лінії та нові правила обслуговування:

 

Глибоцького відділу обслуговування громадян (сервісного центру) Головного управління Пенсійного фонду України в Чернівецькій області.

Тепер для отримання консультацій та фахових відповідей на питання пенсійного забезпечення телефонуйте за номером (03734) 2 42 04.

Вкотре нагадуємо про безпечні та зручні дистанційні способи отримання інформації та послуг:  через вебпортал Пенсійного фонду

(https://portal.pfu.gov.ua), відеозв’язок (скайп-адреси вказані на інформаційній сторінці Головного управління Пенсійного фонду України у Чернівецькій області за посиланням https://www.pfu.gov.ua/cv).

Не виходьте з дому, виходьте на зв’язок!

 

Отримуйте консультації не виходячи з дому

 

Якщо у вас виникли запитання щодо пенсійного забезпечення, звертайтесь до фахівців пенсійної служби через відеозв`язок – таким чином ви зможете отримати фахові консультації не виходячи з дому. Це особливо актуально у період обмежувальних заходів, запроваджених з метою запобігання поширенню небезпечної інфекції, серед яких і тимчасове припинення прийому громадян сервісними центрами пенсійної служби. Ми продовжуємо працювати для своєчасного і безперебійного забезпечення пенсійних виплат та надаємо необхідні послуги громадянам у дистанційному форматі.

Сподіваємось, невдовзі загроза мине і життя увійде у звичне русло. Бережіть себе, зберігайте спокій і залишайтеся удома. За потреби ми надамо вам усі необхідні роз`яснення та консультації дистанційно через відеозв`язок.

Такий спосіб спілкування не тільки заощаджує час, даючи можливість оперативно отримати відповіді на запитання у комфортній домашній обстановці, а й гарантує безпеку для здоров`я.

Сконтактувати з фахівцями Глибоцького відділу обслуговування громадян можна через систему відеозв`язку за такими іменами:

gliboka_pfu – Глибоцький сервісний центр;

voenpens.chernivtsy (для військових пенсіонерів).

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь