Глибоцька громада

Чернівецька область, Чернівецький район

АТ "Чернівцігаз" інформує власників та балансоутримувачів будинків

Дата: 16.09.2020 11:33
Кількість переглядів: 8347

Для забезпечення безпеки газопостачання багатоквартирних багатоповерхових житлових будинків в опалювальний період 2020-2021 рр.. та на виконання вимог «Правил безпеки систем газопостачання» (ПБСГ) п. 3.3 розділу III, п. 5.10 розділу V Вижницьке відділення просить провести роботи по очистці димових та вентиляційних каналів з вибором актів до опалювального сезону 2020-2021 рр. та надати один примірник акту перевірки стану димових та вентиляційних каналів та один примірник актів перевірки стану герметизації та ущільнень вводів і випусків підземних інженерних комунікацій будівель.

Власник (балансоутримувач), відповідно п.3.2 розділу III ПБСГ повинен, забезпечити утриманням систем газопостачання та відповідає за технічний стан і безпечне користування газопроводами, газовими приладами, димовими та вентиляційними каналами.

 На даний час технічне обслуговування систем газопостачання та газового обладнання повинно здійснюватись виключно за рахунок власників об’єктів на договірних засадах, у відповідності до чинного законодавства України, і не виконання приводить до порушень безпеки газопостачання, та відповідно ставить під загрозу життя і здоров’я споживачів природного газу.

Просимо Вас посприяти в позитивному вирішенні даних питань та інформувати нас до 01.10.2020р.

Відсутність актів перевірки стану димових та вентиляційних каналів, актів перевірки стану герметизації та ущільнень вводів та випусків підземних інженерних комунікацій, договорів на технічне обслуговування систем газопостачання та газового обладнання свідчить про неготовність житлового фонду до роботи в осінньо-зимовий період 2020-2021 рр. і приводить доприпинення газопостачання в житлові будинки, де є газове опалення та гаряче водопостачання або як наслідок приводить до нещасних випадків .

В такому разі Вижницьке відділення AT «Чернівцігаз» буде змушене припинити газопостачання з 01.10.2020 р. З повагою Начальник Вижницького відділення

AT «Чернівцігаз»


Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь