Глибоцька громада

Чернівецька область, Чернівецький район

Сьогодні стартував  процес базового оцінювання спроможності (РМСІ) нашої громади.

Дата: 11.03.2021 16:25
Кількість переглядів: 481

11 березня 2021 року відбувся перший етап базового оцінювання спроможності (РМСІ) нашої громади, шляхом проведення співбесіди в рамках РМСІ оцінювання.

Співбесіду проводила основний координатор діяльності в нашій громаді - програмний спеціаліст з розвитку громад у Західному регіоні програми DOBRE Марина Дудяк з тринадцятьма представника громади.

Під час проведення співбесіди було обговорено чотири категорій компетенцій (лідерство та управління, управління фінансами та бюджетом, надання послуг, участь громадськості) з частковим рядом показників, які входять до даних компетенцій.

Другий етап базового оцінювання спроможності (РМСІ) нашої громади, шляхом проведення співбесіди, орієнтовно передбачається на 17 березня 2021 року.

 Зустріч проведено у рамках Програми «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE), що виконується міжнародною організацією Глобал Ком’юнітіз (Global Communities) та фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID). Глибоцька селищна рада територіальної громади є партнером Програми DOBRE у Чернівецькій області.


Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь