Глибоцька громада

Чернівецька область, Чернівецький район

Відбувся тренінг координаторів Програми Менторства з налагодження співпраці між менторами та менті.

Дата: 12.03.2021 16:26
Кількість переглядів: 481

Програма USAID DOBRE висловлює нам свою повагу та запрошує нас взяти участь у тренінгу 12 березня 2021 року для координаторів Програми Менторства з метою налагодження співпраці між менторами та менті та узгодження загальних принципів діяльності програми.

Разом з цим листом було надіслано файл, в якому представлено вибір громад і вказані пари ментор-менті, які були сформовані максимально з урахуванням побажань як громад-менті, так і громад-менторів.

Після презентації Програми Менторства, яка відбулась 12 лютого 2021 року, Глибоцька селищна рада територіальної громади, як партнер Програми DOBRE 4 когорти, в якості громад-менторів обрала Баштанську міську територіальну громаду, Слобожанська селищна ТГ та Новоукраїнська міська ТГ.

Нашою громадою – ментором стала Новоукраїнська міська територіальна громада.

Тренінг координаторів програми менторства громад-менторів та громад 4 когорти проведено спеціалісткою з інституційного розвитку Наталею Захарченко та бізнес-консультантом, ментором Михайлом Альперович.

На тренінгу, який відбувся 12 березня 2021 року ми познайомились з програмним спеціалістом Програми DOBRE Ярославою Ткаченко та координатором Програми Менторства, громади ментора - заступником Новоукраїнського міського голови Людмилою Білокоз.

Ми дуже сподіваємось, що саме при такому розподілі громад Програма менторства принесе користь як громадам-менті, так і громадам - менторам і забезпечить найкращі результати та довгострокове партнерство.

Зустріч проведено у рамках Програми «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE), що виконується міжнародною організацією Глобал Ком’юнітіз (Global Communities) та фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID). Глибоцька селищна рада територіальної громади є партнером Програми DOBRE у Чернівецькій області.


 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь