Глибоцька громада

Чернівецька область, Чернівецький район

Підтримка людей, котрі втікають від війни завжди на часі

Дата: 19.07.2022 16:40
Кількість переглядів: 321

Глибоцька громада стала однією з перших в Чернівецькій області, яка почала приймати українців з охоплених війною територій.

Нині майже півтори тисячі людей залишається в громаді. Наразі біля 100 внутрішньо переміщених осіб перебуває у тимчасових притулках на базі комунальних закладів, з них 13 дітей віком до 18 років. І громада за підтримки партнерів продовжує робити все можливе, аби створити належні умови проживання для людей.

У межах проєкту «Оперативне забезпечення потреб громад Чернівецької області щодо прийому внутрішньо переміщених осіб», який впроваджується Агенцією розвитку громад Буковини, було встановлено бойлер та душову кабіну, здійснено закупівлю холодильника, а для можливості щось приготувати окремо – надано електроплити та чайники, мікрохвильові печі, електросушки. Це дає змогу хоча б частково забезпечити базові санітарно-гігієнічні потреби людей, які опинились в надзвичайно складних життєвих обставинах.

Щиро вдячні нашим європейським партнерам, Агенцією розвитку громад Буковини котрі не втомлюються допомагати та підтримувати українців у скрутну хвилину.

 Хочеться наголосити, що допомога ВПО у рамках проєкту «Оперативне забезпечення потреб громад Чернівецької області щодо прийому внутрішньо переміщених осіб», який впроваджується Агенцією розвитку громад Буковини за сприяння ПРООН у межах Програми ООН із відновлення та розбудови миру за фінансової підтримки Європейського  Союзу надає для гостей нашої громади можливість облаштувати більш-менш комфортне місце проживання для себе та своїх діток.


Фото без опису


Фото без описуФото без опису


 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь