Глибоцька громада

Чернівецька область, Чернівецький район

Авто та гуманітарна допомога доставлені бійцям на передову

Дата: 16.11.2022 10:57
Кількість переглядів: 316

Вже 266 день в Україні йде повномасштабна війна. В той час, як наші військові утримують окупанта на різних напрямках, ми зобов`язані тримати міцний тил, вірити та допомагати хлопцям ЗСУ здобути перемогу над ворогом!

Так, цими вихідними відправили черговий вантаж гуманітарної допомоги на передову для військових, які боронять територіальну цілісність на Сході України, а саме на Харківському напрямку.

Завдяки допомозі наших земляків, волонтери Євгеній та Костянтин разом із заступником селищного голови Анатолієм Тімофті доставили вантаж провізії бійцям.

Дякуємо усім і кожному хто долучився до гарної справи. Черговий транспортний засіб для воїнів від парафіян Православної церкви України імені Рівноапостальної княгині Ольги, засоби особистої гігієни, продукти харчування, домашні смаколики та м’ясні консерви від Черепковецьких газдинь, «окопні свічки» від волонтерів та парафіян Української Греко-католицької церкви, адресні посилки, запчастини та інструменти для ремонту техніки успішно передали нашим захисникам.

Від імені наших земляків, які боронять Україну висловлюємо слова щирої вдячності усім волонтерам за постійну, невтомну працю і допомогу, мешканцям нашої громади за кошти, вітамінні заготовки, речі, медикаменти, які щоразу приносять чи передають в місцеві волонтерські пункти, Центру туризму та краєзнавства, медикам, працівникам культури, освіти, спорту, колективам усіх бюджетних організацій, за щомісячне перерахування одноденного заробітку на потреби ЗСУ, господиням Глибоччини, які завше намагаються порадувати наших захисників чимось смачненьким.

Розуміючи всю відповідальність, яка покладена сьогодні на громаду, не зупиняємо волонтерської роботи.

І основне, щира подяка нашим воїнам за можливість жити та працювати під відносно мирним небом.

Відео поїздки і подяки мешканцям Глибоцької громади  за підтримку та допомогу від воїнів-земляків можна переглянути тут 


Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь