Глибоцька громада

Чернівецька область, Чернівецький район

У громаді привітали Домніку Стрільчук - найстаршу жінку-ветеран

Дата: 22.12.2023 10:38
Кількість переглядів: 199

Побажання міцного здоров`я, благополуччя, миру, добра цими днями отримала глибочанка, найстарша жінка-ветеран праці, учасниця війни – Домніка Штефанівна Стрільчук. 

Домніка Штефанівна відзначала свій день народження 16 грудня. Вона народилася 1927 року, пережила Другу світову війну, штучні Голодомори радянської влади, колективізацію, розпад Союзу і вже майже 10 років дивиться як «старший брат», неначе Каїн знищує українців. 

У свої 96 років пані Домніка залишається справжньою жінкою. Дізнавшись про візит соціальних працівників причепурилася, навела лад у домівці. ЇЇ життєвим кредо завжди було залишатися людиною, допомагати ближнім, вірити в Бога, бути добросусідською. Вона вперто долала життєві труднощі, працювала в аптеці та лікарні. Прожила нелегке життя, адже у ранньому віці овдовіла. Діток у них із чоловіком не було, тому довелось покладатися лише на себе.

 Домніка Штефанівна завжди привітна. І хоча вік та хвороби наздоганяють невтомну трудівницю, однак добре слово, світлий погляд, щира усмішка і молитва допомагають їй переживати кожен день, подарований Всевишнім Творцем.

Домніка Стрельчук приймала привітання та невеличку матеріальну допомогу від працівників Центру надання соціальних послуг Глибоцької громади і Глибоцької Ради ветеранів Чернівецького району. 

Ми також вклоняємось життєвій мудрості нашої іменинниці, її багатому досвіду. Зичимо здоров’я, миру, злагоди та довгих років життя.


Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь