Глибоцька громада

Чернівецька область, Чернівецький район

У громаді відбулася 50-та сесія VIII-го скликання

Дата: 16.07.2024 15:30
Кількість переглядів: 181

На 50-ій сесії селищної ради урочисто відзначено наших земляків, військовослужбовців Збройних Сил України:

  • Віктора Личака, головного сержанта 82-ї десантно-штурмової бригади - нагороджено медаллю Міністра Оборони України «За поранення» (важке) отримане під час захисту державного суверенітету і територіальної цілісності України;
  • Віталія Кицюка, солдата 81-ї десантно-штурмової бригади відзначено Почесною грамотою Чернівецької обласної ради за високий професіоналізм, сумлінну працю, старанність і наполегливість при виконанні поставлених завдань, активну громадянську позицію та з нагоди Дня Конституції України;
  • Анатолія Александрюка, сержанта 3-го окремого десантно-штурмового батальйону 80-ї десантно-штурмової бригади – Подякою голови Чернівецької районної ради за мужність, самовідданість, незламність у боротьбі з російським агресором та з нагоди Дня Конституції України.

Також депутати привітали спортсменів Глибоцької громади Дмитра Лукашова, Ольгу Зеленко, Інну Білоус, Анатолія Александрюка, Дмитра Мігая котрі своїми досягненнями в різних спортивних напрямках принесли в громаду кубок та грамоти за III місце в загальнокомандному заліку на обласних спортивних змаганнях серед команд сільських і селищних ТГ.

Затвердивши порядок денний сесії, народні обранці розглянули 72 питання, а саме про внесення змін:

  • до селищного бюджету на 2024 рік;
  • у Порядок та Календарний план використання у 2024 році коштів селищного бюджету, передбачених на виконання заходів з реалізації затверджених попередніми сесіями Програм;
  • встановлення місцевих податків і зборів.

Проголосували за статут Глибоцького виробничого управління житлово комунального господарства в новій редакції, Положення про Раду безбар’єрності  Глибоцької селищної ради, Програму профілактики правопорушень Глибоцької територіальної громади на 2024-2026 роки, Програму організації поховання померлих (загиблих) військовослужбовців, учасників бойових дій внаслідок російської агресії та війни в Україні в Глибоцькій територіальній громаді на 2023-2024 роки, Програму соціальної підтримки учасників антитерористичної операції та членів їх сімей, члени яких загинули під час проведення антитерористичної операції і членів сімей загиблих військовослужбовців під час воєнних дій в період оголошеного воєнного стану в Україні на 2023-2025 роки.

Потім внесли зміни до кількісного та персонального складу виконавчого комітету селищної ради та затвердили план його роботи на II-ге півріччя.

Наостанок депутати під час засідання сесії розглянули ряд земельних питань: щодо продовження договорів оренди землі, звернень громадян про надання дозволів на розробку та затвердження проєктів землеустрою та оформлення права власності на земельні ділянки.

На засіданні сесії були присутні керівники закладів охорони здоров'я та освіти громади, голови Громадської та Молодіжної Ради, начальники відділів структурних підрозділів, старости.

В результаті роботи сесії з усіх питань порядку денного прийнято відповідні рішення.
З усіма прийнятими рішеннями можна ознайомитись за посиланням


Фото без опису


Фото без опису


Фото без опису


Фото без опису


Фото без опису


Фото без опису


Фото без опису


Фото без опису


Фото без опису


Фото без опису


Фото без опису


Фото без опису


 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь