Глибоцька громада

Чернівецька область, Чернівецький район

У Будинку творчості та дозвілля села Черепківці Глибоцької ОТГ відбулося свято присвячене Дню Батька

Дата: 18.06.2019 09:16
Кількість переглядів: 556

   Цьогоріч вперше в Україні офіційно відзначали День Батька. На Глибоччині урочистості з нагоди цього теплого родинного свята відбулися 17 червня у будинку творчості та дозвілля села Черепківці Глибоцької ОТГ. Саме цей населений пункт делегував на захист Східних кордонів України найбільше, понад 100, учасників ООС/АТО.


   Серед поважних гостей заходу був і народний депутат України Григорій Тіміш.
За поданням в.о. старости села Майї Топало Григорій Іванович вручив подяки та грошові нагороди 7 учасникам бойових дій в зоні АТО, прикордонникам із сіл Черепківка та Новий Вовчинець. Одну з нагород отримував син Іонуци Миколи Профіровича, оскільки батько вже рік і до цього часу перебуває на фронті. У своєму вітальному слові Григорій Тіміш подякував мешканцям села за патріотизм, гідний приклад для нащадків та оточуючих, побажав якнайшвидшого миру в Україні, довголіття та здоров`я.
Молоді й поважного віку татусі разом зі своїми родинами захоплено вітали виступи на сцені дітей танцювальної (керівник Наталія Унгурян) та вокальної (керівник Надія Заболотнюк) студій, НАФК “Калинонька” (керівник Надія Заболотнюк) та народного аматорсього театру “Родина” (керівник Василь Репчук); програму концерту вела художній керівник Ольга Репчук. Щирі аплодисменти лунали на адресу аматорів Володимра Ткачука, Олександра Куделька тощо.


   Зворушливо прозвучали вірші-флешмоби начальника відділу культури і туризму Олени Рєпіної “Ти – живий!” та “За Україну мир і спокій”. Останню поезію разом з ведучими читав син загиблого героя Віталія Копачука – Вадим.

Фото без опису


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь