Глибоцька громада

Чернівецька область, Чернівецький район

Відбувся семінар "Системи управління безпечністю харчових продуктів (ISO 22000:2005). Принципи НАССР"

Дата: 23.08.2019 11:32
Кількість переглядів: 816

22 серпня 2019 р. в межах проекту "Різні громади - спільні рішення для економічного зростання", що фінансується ЄС в приміщенні Центру економічного зростання Глибоцької громади, відбувся семінар на тему «Системи управління безпечністю харчових продуктів (ISO 22000:2018). Принципи НАССР».

Чому актуально: 19 вересня 2019 р. – кінцева дата коли ці стандарти мають бути впроваджені у всіх харчових підприємствах (магазини, ресторани, логістичні склади, кафе, бари, тощо).

Хто проводив семінар: Спікер - Дмитро Іванченко,  фахівець міжнародної аудиторської компанії «QuayAudit», яка офіційно представлена в  Україні.

Про учасників: На семінар були запрошені представники харчових підприємств Глибоцької громади, також участь взяли підприємці з Сторожинця та Великого Кучурова. Загальна кількість учасників семінару 27 осіб.

Про семінар: Загальна хронологія навчання була 6 годин. В першому секторі розглядали теоретичну частину та принципи «Стандартів НАССР», після чого відбулась кава-брейк, де учасники мали нагоду в неформальній обстановці обговорити деталі таких стандартів з начальником Держпродспоживслужби та спікером семінару.

Після першої кави-брейк учасники взяли участь у практичній частині семінару, де мали змогу змоделювати всі ризики для підприємств та процеси виробництва харчування за стандартами НАССР.

Під час захисту проектів учасників, спікер та начальник Держпродспоживслужби аналізували помилки, які допустили учасники при формуванні моделей та давали змістовні рекомендації.

В останній частині семінару спікер схематично зображав на дошці інструкції по безпеці харчування та всі деталі по різновидах журналів підприємств та їх коректне заповнення, для отримання сертифікату НАССР.

На завершення семінару: Всі учасники отримали Сертифікати (HACCP / ISO 22000:2005), про проходження навчання.


Фото без опису


 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь