Глибоцька громада

Чернівецька область, Чернівецький район

Відбулось святкування "Дня підприємця" в Глибоцькій громаді.

Дата: 04.09.2019 17:30
Кількість переглядів: 917

03 вересня, відбулась урочиста частинна святкування «Дня підприємця», На базі Центру економічного зростання Глибоцької громади, спільно з Глибоцькою селищною радою, було запрошенно 40 підприємців, що працюють на території громади.

Підприємцям було презентовано модернізований сайт громади, з його функціоналом, а саме: Електронні звернення; Архів документів; Онлайн камери спостереження; Новини та Оголошення.

Детально описувалась система збільшення переглядів інформації від селищної ради, а саме: Viber канал «Громада | To Day». Заявлена мета в 1.000 підписників, пояснювалась тим, що це потрібно для якісного модерування , відкритих громадських слухань в чаті. Розповідалось про унікальну можливість звернень через цей чат до представників Влади.

На урочистій частині, Глибоцький селищний голова Ванзуряк Григорій Степанович, відзначив кожного присутнього підприємця подарунками та словами подяки. Дав можливість кожному висловити думку та пропозицію. Також було обговорено проблему «Норми утворення твердих побутових відходів», представлена система розрахунку, та як має відбуватись процес вивозу.

Після вручення подарунків підприємців запросили до фуршету на якому було представлене виробництво кооперативу сироварні «Добрі Газди» та заводу «Валя Кузьміна».

По закінченню, най  активніші підприємці залишись обговорити нагальні проблеми, інвестиційні пропозиції та інші питання.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь