Глибоцька громада

Чернівецька область, Чернівецький район

СПІЛЬНА РОБОТА – ГАРНИЙ РЕЗУЛЬТАТ!

Дата: 13.09.2019 15:14
Кількість переглядів: 495

2 серпня 2019 року в Центрі економічного зростання Глибоцької ОТГ відбулася зустріч з представниками ГО «Простір розвитку громад», на якій обговорили майбутню співпрацю щодо реалізації ідеї реконструкції вуличного ігрового майданчика. Ініціативну групу цікавила співпраця у фінансовому напрямку щодо накопичення зібраних коштів на рахунку ГО та офіційна закупівля матеріалів, бухгалтерський облік та юридичний супровід. Громадська організація "Простір розвитку громад" взяла на себе зобов'язання вирішення вищезазначених питань та надала свої банківські реквізити.

 


29 серпня одна із партнерських громадських організацій надала копію листа з інформацією для формування переліку об'єктів, які отримають співфінансування з державного бюджету України згідно постанови КМУ від 05.07.2019р. №571 "Деякі питання надання у 2019 році субвенцій з держбюджету для місцевого бюджету на будівництво мультифункціональних майданчиків для занять ігровими видами спорту." Пропозиції приймались до 02.09.2019 р. Під кінець робочого дня відбулася зустріч з головою громади Григорієм Ванзуряком. Було запропоновано підтримати ініціативу молоді (Буга Є., Леонтій П., Калинюк О., та ін…) стосовно ремонту баскетбольного майданчика, який на даний момент мав візуалізацію, безкоштовно виготовлену Радкевичем Іваном. Також слід було передбачити співфінансування з місцевого бюджету у розмірі 50% від загальної вартості. Відповідно ГО "Простір розвитку громад" взяла на себе оформлення проектно-кошторисної документації, а спільно з начальником відділу освіти Чубреєм Юрієм розробила необхідний пакет документів щодо подання пропозицій.
2 вересня, одразу після урочистостей з нагоди Дня знань, представники Глибоцької ОТГ (Ванзуряк Григорій, Чубрей Юрій, Стрельчук Прокоп та Дмитрій Глобак) провели зустріч в Управлінні молоді та спорту Чернівецької ОДА, де було презентовано ідею проекту. Документи одразу ж були прийняті до розгляду комісії.
6 вересня відбувся офіційний захист проекту Ванзуряком Г.С.перед комісією Після повернення голова запевнив робочу групу, що проект погоджено і буде профінансовано із врахуванням ряду зауважень, доповнень та пропозицій.
Під час підготовки проекту визначились із проектантами та налагодили консультативну роботу із підрядником, що на даний момент виконує такі ж роботи в м. Львів. Після двох зустрічей на майданчику, із врахуванням усіх доповнень, внесені зміни до ПКД та зараз проходить експертиза.
Загальна вартість проекту "Реконструкція існуючого майданчика під мультифункціональний майданчик для занять ігровими видами спорту (баскетболу, волейболу, гандболу, великого тенісу, бадмінтону) у парку по вулиці Героїв Небесної сотні, смт.Глибока" становить 1 494 594 грн.
Згідно розпорядження Чернівецької ОДА Глибоцька ОТГ отримає 50 % на реалізацію даного проекту (розпорядження №882 Р від 17.09.2019р. "Про розподіл частини субвенції з держбюджету на будівництво мультифункціонального майданчика для занять ігровими видами спорту") в розмірі 747 065 грн.
За рахунок перевиконання дохідної частини бюджету Глибоцької селищної ради наступним кроком буде виділення депутатами 50% співфінансування даного проекту в розмірі 747 529 грн. Надіємось на співпрацю активної молоді, громадської організації, відділів освіти молоді і спорту, фінансового відділу, бухгалтерських працівників, бюджетної комісії, депутатського корпусу, голови Глибоцької ОТГ, проектантів та підрядника даний проект буде успішно реалізований до кінця 2019 року (за сприятливих погодних умов).

Голова ГО "Простір розвитку громад" Глобак Д.І.Фото без опису



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь