Глибоцька громада

Чернівецька область, Чернівецький район

У ГЛИБОЦІ ВІДБУЛИСЯ УРОЧИСТОСТІ З НАГОДИ ДНЯ ЗАХИСНИКА УКРАЇНИ, ДНЯ КОЗАЦТВА, СТВОРЕННЯ УПА ТА СВЯТА ПОКРОВИ ПРЕСВЯТОЇ БОГОРОДИЦІ

Дата: 11.10.2019 18:06
Кількість переглядів: 1001

Сьогодні, 11 жовтня, у приміщені Глибоцького районного Будинку творчості та дозвілля відбулися урочистості до Дня захисника України, Дня Козацтва, дня створення Української повстанської армії та Покрови Пресвятої Богородиці - храмового свята у селищі.

   Це день, коли ми складаємо шану та віддаємо данину пам’яті всім, хто у різні часи української історії захищав рідну землю та сьогодні відстоює незалежність та державний суверенітет України.

   На знак вшанування відваги, сили духу і стійкості загиблих героїв відбулась хвилина мовчання. В урочистостях взяли участь представники влади, громадських організацій, ЗМІ, військовослужбовці та мешканці громади селища.

   Найкращим військовослужбовцям за багаторічну сумлінну працю, бездоганне виконання службових обов’язків, активну громадянську позицію, високий професіоналізм та з нагоди Дня захисника України  були вручені нагороди та подяки Глибоцької райдержадміністрації та районної ради, Подяки і цінні подарунки селищного голови Григорія Ванзуряка. Святковий настрій подарували виконавці та ВІА «Весільний Тараф» Глибоцького будинку творчості та дозвілля.

  

 


Фото без опису



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь