Глибоцька громада

Чернівецька область, Чернівецький район

конкурс на заміщення вакантної  посади  головного  спеціаліста  відділу  організаційної, кадрової роботи та зв’язків з громадськістю  Глибоцької селищної ради:

Дата: 19.09.2019 10:32
Кількість переглядів: 834

Глибоцька селищна рада
Оголошує конкурс на заміщення вакантної  посади  головного  спеціаліста  відділу  організаційної, кадрової роботи та зв’язків з громадськістю  Глибоцької селищної ради:


Основні вимоги до кандидатів:   вища  освіта  за освітньо-кваліфікаційним рівнем магістра, спеціаліста. Стаж роботи за фахом на службі в органах місцевого самоврядування або державній службі  не менше 1 року чи стаж роботи за фахом в інших сферах управління не менше 3 років. (Вміння готувати  інтерв'ю, прямі ефіри, пресконференції, брифінги, «круглі столи» та зустрічі за участю керівництва, а також здійснювати інформаційний супровід офіційних делегацій, висвітлення роботи в ЗМІ та супровід офіційного сайту селищної ради ).

Подавати документи:  

- заяву про участь у конкурсі, в якій зазначається про ознайомлення заявника із встановленими законодавством обмеженнями  щодо прийняття на  службу в органах місцевого самоврядування та проходженням  служби;

- заповнену особову картку (форма П-2 ДС) з відповідними додатками;

- дві фотокартки розміром 4 х 6 см;

- копії документів про освіту, підвищення кваліфікації, присвоєння вченого звання, присудження наукового ступеня;

Особи, які бажають взяти участь у конкурсі, подають декларацію особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, у порядку, визначеному Законом України "Про запобігання корупції".
копію документа, який посвідчує особу;

- копію документа, що підтверджує реєстрацію у Державному реєстрі фізичних осіб - платників податків (сторінки паспорта громадянина України - для особи, яка через свої релігійні переконання відмовляється від прийняття реєстраційного номера облікової картки платника податків та повідомила про це відповідному контролюючому органу і має відповідну відмітку у паспорті громадянина України)

- копію військового квитка (для військовослужбовців або військовозобов'язаних).
- копію трудової книжки 

Заяви про участь у конкурсі  приймаються   протягом 30 календарних днів з дня оприлюднення оголошення про конкурс.   Документи для участі в конкурсі та додаткова інформація щодо основних функціональних обов'язків, розміру та умов оплати праці  надаються за  адресою: 60400, смт.Глибока, вул..Шевченка, 1,  тел..2-42-52
 


Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь