Глибоцька громада

Чернівецька область, Чернівецький район

Чернівецька ОДА, в одному з варіантів пропонує розмістити митницю в Глибоцькій ОТГ

Дата: 06.11.2019 10:11
Кількість переглядів: 884

Чернівецька облдержадміністрація надала уряду список з 5 приміщеннь, де може розміститись митниця. Про це нам у коментарі сказав виконувач обов’язків голови ОДА Михайло Павлюк.

За його словами, Глибоцька ОТГ може надати приміщення у селі Черепківці, де раніше була розташована Вадул-Сіретська митниця. Там є 2 корпуси - адміністратівний та транспортний. Він є власністю Укрзалізниці, його можуть орендувати. Загалом приміщення перебуває на балансі ДФС.

Також Михайло Павлюк каже, відкрите акціонерне товариство «Електронмаш» у Чернівцях готове надати приміщення площею приблизно тисячу квадратних метрів. Про інші три варіанти нового розміщення митниці Михайло Павлюк не розповів, бо каже, ще не отримав від балансоутримувачів опису приміщень.

Нагадаємо, під час візиту до Чернівців прем’єр-міністр України зобов’язав Михайла Павлюка, міського голову Олексія Каспрука та виконувача обов’язків керівника Чернівецької митниці ДФС Олександра Кулінського за тиждень надати йому пропозиції нового приміщення для митниці, адже те приміщення, де митниця розташована зараз – приватна власність. 



Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь