Глибоцька громада

Чернівецька область, Чернівецький район

Будівництво ГРП за мостом завершено, далі справа за мешканцями…

Дата: 14.01.2020 15:36
Кількість переглядів: 669

Довго чекали мешканці блакитного палива за залізничним мостом. І от настає та мить , що найближчим часом голубий вогник загориться в кожній оселі.

Будівництво ГРП і підвідного газопроводу завершено ще у 2020 році, в подальшому справа за власниками будівель які мусять завершити будівництво вуличних газових мереж та поновити технічну документацію на газифікацію будинків, - так зазначив селищний голова Григорій Ванзуряк.

Шановні мешканці!  Для того, щоб голубе паливо зайшло в кожен дім потрібно багато що зробити . По - перше необхідно розрахуватися за вуличні газопроводи з товариством «Темп-2004» для того щоб ввести в експлуатацію вуличні мережі . Після того кожен власник помешкання виготовляє або поновлює технічну документацію на газифікацію будинків через ПАТ «Чернівцігаз».

 

               За додатковим розясненням щодо газифікації будинків необхідно звертатися в товариство «Темп 2004»,телефон 0977080173  та в Глибоцьку дільницю винницького відд ПАТ «Чернівцігаз» вул.Незалежності України,7 А, телефон 2-41-27.


Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь