Глибоцька громада

Чернівецька область, Чернівецький район

Запрошуємо всіх роботодавців Глибоцької громади відвідати тематичний семінар

Дата: 30.01.2020 10:17
Кількість переглядів: 1035

Враховуючи численні зміни нормативно-правового поля, яке регламентує діяльність юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців, запрошуємо на тематичний семінар, де ви матимете змогу отримати відповіді на запитання щодо перевірок з питань дотримання трудового законодавства та послуг служби зайнятості; розмірів податків на 2020 рік; роботи з готівковими коштами; застосування РРО; змін у банківському обслуговуванні; проведення перевірок контролюючими органами тощо;

зокрема, щодо доручення Прем’єр-міністра  України щодо проведення роз’яснювальної роботи з суб’єктами господарювання з питань оформлення трудових відносин та подальших перевірок з накладенням штрафних санкцій.

У заході візьмуть участь представники Глибоцької  районної філії Чернівецького обласного центру зайнятості,  управління праці та соціального захисту Глибоцької  РДА, Агенції розвитку громад Буковини, Глибоцької державної податкової інспекції Сторожинецького управління ГУ ДФС у Чернівецькій області, управління держпраці в Чернівецькій області

 

Захід відбудеться 31 січня 2020 р. о 16.00 год. в приміщенні Центру економічного зростання громади (смт. Глибока, вул Шевченка 1).

Ви зможете отримати відповіді на свої запитання, взяти з собою  роздаткові матеріали, а також обговорити потребу у подальших тематичних інформаційних заходах.

Проінформований - значить озброєний. Використайте шанс отримати інформацію з перших рук!

За підтримки проекту ЄС «Різні громади – спільні рішення для економічного зростання»



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь