Глибоцька громада

Чернівецька область, Чернівецький район

Щодо забезпечення безперешкодного доступу громадян до узбережжя водних об'єктів для загального водокористування

Дата: 21.02.2020 12:00
Кількість переглядів: 784

ДЕРЖАВНА ЕКОЛОГІЧНА ІНСПЕКЦІЯ КАРПАТСЬКОГО ОКРУГУ ПОВІДОМЛЯЄ:

 

З метою недопущення обмеження у будь-який спосіб безперешкодного або безоплатного доступу громадян до берегів річок, водойм та островів для загального водокористування, крім випадків, передбачених законом, повідомляємо про наступне.

З 21 лютого 2020 р. вступають в дію внесені зміни до деяких законодавчих актів України відповідно до Закону України від 29 жовтня 2019 р. № 233-ІХ “Про внесення змін до деяких законодавчих фактів України щодо забезпечення безперешкодного доступу громадян до узбережжя водних об'єктів для загального водокористування’".

Крім того повідомляємо, що обмеження у будь-який спосіб безперешкодного або безоплатного доступу громадян до берегів річок, водойм та островів для загального водокористування, крім випадків, передбачених законом відповідно до статті 60 Кодексу України про адміністративні правопорушення, тягне за собою накладення штрафу на громадян від двохсот до чотирьохсот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян і на посадових осіб від чотирьохсот до семисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Дії, передбачені частиною другою цієї статті, вчинені повторно протягом року після накладення адміністративного стягнення, - тягнуть за собою накладення штрафу на громадян від чотирьохсот до семисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян і на посадових осіб - від семисот до тисячі неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.


Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь