Глибоцька громада

Чернівецька область, Чернівецький район

Престижна високооплачувана професія у сфері IT для людей з інвалідністю

Дата: 22.02.2020 11:12
Кількість переглядів: 851

З 5 лютого по 5 березня кожна людина з інвалідністю може зареєструватись на навчання, обравши два основних курси і до трьох додаткових. .

Основні курси:

Основи програмування CS50 2019 - курс від Гарвардського університету вважається найкращим курсом для опанування комп’ютерної майстерності у світі.

Основи тестування програмного забезпечення - хто ж такий тестувальник програмного забезпечення? Якими знаннями потрібно володіти, щоб опанувати цю професію?

Додаткові курси:

Основи програмування - курс з програмування мовою Python доступний будь-кому.

Основи програмування на Java - курс орієнтований на вивчення Java як людьми з мінімальним рівнем знання програмування так і людьми, які хочуть покращити свої знання з певних нюансів мови.

Основи Web UI розробки - курс дозволяє освоїти основні поняття веб розробки, зрозуміти з чого краще почати вивчення мов програмування, а також отримати базові уміння у написанні коду.

Комунікаційні інструменти для побудови репутації - як використовуючи різні інструменти комунікації, побудувати власну професійну репутацію, привернути увагу до продукту чи створити імідж організації.

Основи інформаційної безпеки - дізнайтеся, як захищатися від сучасних кіберзагроз.

Аналіз даних та статистичне виведення на мові R- базовий курс для майбутніх аналітиків.

Візуалізація даних - для фахівця-аналітика вкрай важливим є вміння представити, візуалізувати результати свого аналізу так, щоб це найкраще сприймалось іншими людьми, які часто не є фахівцями в цій галузі.

Бізнес-англійська - курс націлений на те, щоб допомогти вивчити ключову бізнес-лексику та деякі елементи граматики, і разом спробувати використовувати ці знання на практиці у робочих ситуаціях.

Дизайн-мислення для інновацій - курс допоможе краще зрозуміти дизайн-мислення як підхід до розв’язання складних проблем та створення інновацій.

Наука повсякденного мислення – надасть інструменти, які допоможуть навчитися мислити незалежно й аналітично, цінувати факти більше за власний досвід.

Реєстрація - на лендінзі проекту або на платформі Прометеус.

Навчання розпочнеться з 5 березня 2020 року. Навчальний процес триватиме упродовж 14 тижнів, ще тиждень на складання тестів і отримання сертифікатів, а далі - конкурси на вакантні посади.

Організаційні питання щодо навчання, курсів, термінів, умов - можна відправляти на  електронну адресу edu@msp.gov.ua.

Технічні питання - на адресу support@prometheus.org.ua.  

Додатково повідомляємо, що проект реалізується в межах Меморандуму про співпрацю Міністерства соціальної політики з Громадською організацією ?Прометеус? та Асоціацією ?Інформаційні технології України?.

Мета проекту - надати безкоштовні можливості навчання професіям на які є попит у сфері IT для людей з інвалідністю і після успішного тестування та отримання сертифікатів взяти участь у конкурсах на вакантні  посади у провідних IT компаніях України.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь