Глибоцька громада

Чернівецька область, Чернівецький район

Он-лайн освіта. Карантин не перешкода навчанню!

Дата: 13.03.2020 10:57
Кількість переглядів: 589

Друзі! Для продовження освітнього процесу під час карантину ми підготували для вас перелік он-лайн сервісів для підготовки до ЗНО та дистанційного навчання. Отже:

- На сайті EdEra  (https://courses.ed-era.com/) знайдете корисні курси для підготовки до ЗНО з математики, англійської мови, історії України, біології, української мови. 

- Ще один безкоштовний ресурс для тих хто готується до ЗНО це  - PROMETEUS (https://prometheus.org.ua/)!  На цій платформі є чимало он-лайн курсів на різну тематику, в тому числі й курси з підготовки до ЗНО (українська мова та література, історія України, математика, англійська мова).

- На сайті МійКлас  (https://miyklas.com.ua/) доступні матеріали для підготовки до ЗНО та чимало тестових он-лайн завдань з різних предметів для школярів.

- Курс «ЗНО фізика» (https://dist.karazin.ua/for-students/courses/148)  покликаний допомогти всім охочим вступникам поглибити та закріпити набуті знання зі шкільного курсу фізики. Якщо вам потрібна фізика для вступу на омріяний факультет, то курс з підготовки до зовнішнього незалежного оцінювання (ЗНО) від Центру електронного навчання ХНУ імені В.Н. Каразіна допоможе здійснити мрію.

- Платформа УКласі (математика) (http://uklasi.com.ua/). Вся математика шкільної програми.

- Фонд «Відкрита політика» записав відео-уроки з української мови, української літератури, історії України для підготовки до ЗНО, ДПА:
https://dostupnaosvita.com.ua/video-lessons

- Програма Edugames містить 16 000 завдань з кожної теми програми початкової школи. Усі завдання інтерактивні, програма миттєво перевіряє відповіді – і учні відразу можуть дізнатися, які завдання виконали правильно, а де припустилися помилки. Більше про програму – на сайті http://edugames.rozumniki.ua/

Можливості безмежні!

Підготовлено за підтримки проекту ЄС «Різні громади – спільні рішення для економічного зростання».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь