Глибоцька громада

Чернівецька область, Чернівецький район

Звернення голови Глибоцької селищної ради Григорія Ванзуряка

Дата: 18.04.2020 14:36
Кількість переглядів: 681


Вже більше місяця ми проживаємо в умовах карантину. В 20-х числах березня цього року інфекційне відділення нашої лікарні прийняло перших хворих з підозрою на коронавірус, а зараз на лікуванні перебувають 72 особи з Глибоцького і Герцаївського районів, 4 з них у важкому стані в реанімаційному відділенні.

За цей час ми навчилися жити по-новому: дотримуватися дистанції, віддавати належне гігієні, вчити дітей онлайн.

Відрадно,що наша громада вперше в Україні провела сесію онлайн з метою швидшого виділення коштів на протидію пандемії. І тільки згодом,зваживши всі за і проти,був прийнятий закон, який надавав дозвіл на такий вид роботи. Зараз онлайн засідання стали нормою. Прикро, що черги з дистанцією в магазинах, банках та інших установах також стають нормою.

Ми почали більше довіряти нашим сімейним лікарям, стараємося в цей нелегкий період максимально допомогти медицині, щоб захистити рідних і близьких нам людей.

Хочу напередодні найвеличнішого християнського свята – Воскресіння Христового подякувати усім, хто допомагає, хто жертвує, хто займається волонтерством. Окремі слова вдячності приватним підприємцям,які ніколи не залишаються осторонь біди: Дмитрашку Євгену, Драбику Віктору, Рубанцю Сергію, Кудаковій Тетяні, Малофію Ігорю, Рошці Дмитру, Вінтоняку Юрію, Ротарю Андрію, Білоусу Валерію, Кобизєву Віталію, Адамку Юрію, Лупуляку Михайлу, Лупуляку Ярославу, Пилипенку Валерію, Сорощуку Юрію, Калинюку Олександру, Леонтію Павлу, Микитюку Василю, а також Глибоцькій районній організації профспілки освіти, колективам Глибоцького будинку культури, Старововчинецького ліцею, Корчівецької ЗОШ, Привороцької ЗОШ, Глибоцької селищної ради, старостам сіл Михайлівки, Червоної Діброви, Стерче, Черепківки та Нового Вовчинця, відділу освіти Глибоцької селищної ради (освітяни Глибоцької ОТГ), Багринівської ЗОШ, Глибоцької райспоживспілки, Опришенської ЗОШ, Глибоцького, Карапчівського та Порубнянського ССТ, РемБудДільниці, Глибоцького ринку, Круп’янського цегельного заводу, компанії фармгруп Континенталь, а також мешканцям громади та району, які в цей складний час підтримали медицину.

Хтось допоміг, перерахувавши кошти на закупівлю кисневих концентраторів, хтось надав продукти харчування для багатодітних і малозабезпечених, хтось допоміг масками та антисептиками, а хтось порадою і добрим словом. В такий період починаєш розуміти, наскільки ми сильні, коли згуртовані.

Сьогодні отримали повідомлення, що апарати розмитнені, сертифіковані і вже найближчим часом будуть в районі. Хочу окремо подякувати Петру Тоненчуку, власнику інтернет-магазину «Флоріум», керівнику ТзОВ «Надія» Василю Бічеру та окремій особі з Опришен, яка не захотіла розголошувати ім’я, за закупівлю 4-х концентраторів. Дії таких людей є прекрасним прикладом соціально відповідального бізнесу.

Шановні жителі Глибоцької громади! Хочу всіх привітати з прийдешнім Воскресінням Христовим, побажати миру та здоров’я. Нехай у Ваших серцях завжди панує любов та доброта. Зберігаймо дистанцію і будьмо мудрими! Думаючи про своє здоров’я, ми оберігаємо близьких та людей старшого віку.


На жаль, цей Великдень мусимо провести вдома. Це незвично, але в цей період вимушено. Сподіваюся, що сьогоднішні негаразди невдовзі закінчаться. Витримки нам всім, цінуймо своїх рідних, бережімо близьких, допомагаймо один одному.


Хай береже нас всіх Господь!
Христос Воскрес! Воістину Воскрес!


Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь