Глибоцька громада

Чернівецька область, Чернівецький район

Захист прав та інтересів засуджених в центрі уваги, Бюро Правової Допомоги

Дата: 30.07.2020 14:49
Кількість переглядів: 3075

27 липня 2020 року відбулася робоча зустріч головного спеціаліста відділу “Глибоцьке бюро правової допомоги” Чернівецького місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Чернівецькій області Євдокії Марунцелу з старшим інспектором Глибоцького районного сектору філії ДУ «Центру пробації» у Чернівецькій області Василем Падурару.

В ході зустрічі відбувся диспут між працівником безоплатної правової допомоги та старшим інспектором Глибоцького районного сектору філії ДУ «Центру пробації» у Чернівецькій області.

За словами Євдокії Марунцелу плідна співпраця між установами системи безоплатної правової допомоги з органами пробації є запорукою всебічного дотримання прав людини.

  • На жаль непоодинокі випадки, коли засуджені до покарань, не пов’язаних із позбавленням волі мають труднощі у реалізації своїх прав та свобод, вони можуть потрапити у складні життєві ситуації та не знати, як вирішити їх у правовий спосіб, тому ми продовжимо спільно правопросвітницькі заходи для цих людей, - наголосив Василь Падурару.

        Сторони продовжують активно співпрацювати у сфері правопросвітництва особам, які відбувають покарання у вигляді позбавлення або обмеження волі, або перебувають на обліку в уповноважених органах з питань пробації, шляхом проведення таких спільних заходів як тематичні семінари, лекції, круглі столи, зустрічі, обмін досвідом проведення спільних прийомів, а також організації доступу через функціонування дистанційних пунктів.

         Наостанок головний спеціаліст Бюро наголосила, яким чином відбувається процес призначення адвокатів у кримінальних і адміністративних провадженнях та представників у цивільних справах. Розповіла про головні законодавчі зміни, які відбулись у 2020 році. В межах роботи дистанційного пункту відбулася бесіда із засудженими. З-поміж тем, які порушували під час розмови, – запобігання домашньому насильству.

Крім того, засуджені зверталися до Євдокії Марунцелу з конкретних юридичних питань.

Для отримання правової консультації звертайтеся за адресою смт. Глибока, вул. Борцям за волю України, 2а або телефонуйте за номером 2-41-40. Також можна скористатися послугою Skype набравши «Глибоцьке бюро правової допомоги», або «hlybotske@legalaid.cv.ua».


Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь