Глибоцька громада

Чернівецька область, Чернівецький район

Захист прав та інтересів засуджених в центрі уваги, Бюро Правової Допомоги

Дата: 30.07.2020 14:49
Кількість переглядів: 3037

27 липня 2020 року відбулася робоча зустріч головного спеціаліста відділу “Глибоцьке бюро правової допомоги” Чернівецького місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Чернівецькій області Євдокії Марунцелу з старшим інспектором Глибоцького районного сектору філії ДУ «Центру пробації» у Чернівецькій області Василем Падурару.

В ході зустрічі відбувся диспут між працівником безоплатної правової допомоги та старшим інспектором Глибоцького районного сектору філії ДУ «Центру пробації» у Чернівецькій області.

За словами Євдокії Марунцелу плідна співпраця між установами системи безоплатної правової допомоги з органами пробації є запорукою всебічного дотримання прав людини.

  • На жаль непоодинокі випадки, коли засуджені до покарань, не пов’язаних із позбавленням волі мають труднощі у реалізації своїх прав та свобод, вони можуть потрапити у складні життєві ситуації та не знати, як вирішити їх у правовий спосіб, тому ми продовжимо спільно правопросвітницькі заходи для цих людей, - наголосив Василь Падурару.

        Сторони продовжують активно співпрацювати у сфері правопросвітництва особам, які відбувають покарання у вигляді позбавлення або обмеження волі, або перебувають на обліку в уповноважених органах з питань пробації, шляхом проведення таких спільних заходів як тематичні семінари, лекції, круглі столи, зустрічі, обмін досвідом проведення спільних прийомів, а також організації доступу через функціонування дистанційних пунктів.

         Наостанок головний спеціаліст Бюро наголосила, яким чином відбувається процес призначення адвокатів у кримінальних і адміністративних провадженнях та представників у цивільних справах. Розповіла про головні законодавчі зміни, які відбулись у 2020 році. В межах роботи дистанційного пункту відбулася бесіда із засудженими. З-поміж тем, які порушували під час розмови, – запобігання домашньому насильству.

Крім того, засуджені зверталися до Євдокії Марунцелу з конкретних юридичних питань.

Для отримання правової консультації звертайтеся за адресою смт. Глибока, вул. Борцям за волю України, 2а або телефонуйте за номером 2-41-40. Також можна скористатися послугою Skype набравши «Глибоцьке бюро правової допомоги», або «hlybotske@legalaid.cv.ua».


Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь