Глибоцька громада

Чернівецька область, Чернівецький район

Проведення конкурсного відбору на посаду директора Червонодібровського навчально-виховного комплексу Глибоцької селищної ради  

Дата: 17.08.2020 16:09
Кількість переглядів: 6677

Відповідно до Закону України «Про повну загальну середню освіту» від 16.01. 2020 року № 463-IX,  Конкурсна комісія з проведення конкурсного відбору на посаду директора Червонодібровського навчально-виховного комплексу

Глибоцької селищної ради  ІНФОРМУЄ

 16.07.2020 р. було оголошено конкурс на зайняття вакантної посади директора Червонодібровського НВК. Оголошення та умови конкурсу було розміщено у районній газеті «Новий день» від 16.07.2020р. (сканкопія газети додається)  та на офіційному сайті Глибоцької селищної ради. Строк подання документів для участі в конкурсному відборі становив 30 календарних днів з дня оприлюднення оголошення про проведення конкурсного відбору та завершився 14.08.2020.

До відділу освіти, молоді та спорту подали два конверта із документами для участі у конкурсі Баран Юлія Василівна та Балан Наталія Володимирівна. Конкурсною комісією було розглянуто документи обох кандидатур.

Відповідно до Протоколу конкурсної комісії з проведення конкурсного відбору на посаду директора Червонодібровського навчально-виховного комплексу Глибоцької селищної ради від 17.08.2020 №1 ВИРІШЕНО:

1) допустити Баран Юлію Василівну до участі у конкурсі на посаду директора Червонодібровського навчально-виховного комплексу Глибоцької селищної ради.  

2) у зв’язку із відсутністю довідки про відсутність судимості та невідповідність встановленому зразку довідки про проходження попереднього (періодичного) психіатричного огляду відмовити Балан Наталії Володимирівні в участі у конкурсі на посаду директора Червонодібровського навчально-виховного комплексу Глибоцької селищної ради.


Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь