Глибоцька громада

Чернівецька область, Чернівецький район

Проведено огляд готовності навчальних закладів Глибоцької громади  до початку нового навчального року та роботи в осінньо-зимовий період в умовах адаптивного карантину.

Дата: 25.08.2020 09:45
Кількість переглядів: 7024

Відповідно до наказу відділу освіти, молоді та спорту від 13.08.2020р. №64, 21 серпня проведено огляд готовності навчальних закладів Глибоцької громади  до початку нового навчального року та роботи в осінньо-зимовий період в умовах адаптивного карантину.

Комісія відвідала всі заклади загальної середньої освіти Глибоцької об’єднаної територіальної громади, а саме: Новововчинецьке ОЗО, Черепковецький ЗЗСО І-ІІІ ступенів, Михайлівський НВК, Червонодібровський НВК, Глибоцьку гімназію та Глибоцький ліцей.


Під час об’їзду комісією було оглянуто приміщення закладів, пришкільні території, харчоблоки, котельні, особлива увага була зосереджена на облаштування кабінетів для учнів перших класів, відповідно до вимог «Нової української школи».


Керуючись рекомендаціями головного державного санітарного лікаря України, затверджених Постановою №42 від 30.07.2020р. щодо організації протиепідемічних заходів у закладах освіти в період карантину в зв’язку поширенням коронавірусної хвороби (COVID-19), всі заклади освіти Глибоцької об’єднаної територіальної громади забезпечені антисептиками, дезінфікуючими засобами, безконтактними термометрами.
За висновками огляду комісії встановлено, що всі заклади освіти Глибоцької ОТГ в цілому відповідають санітарно-гігієнічним нормам, нормам протипожежної безпеки, забезпечені матеріально-технічними засобами для початку нового 2020-2021 навчального року. 
Приміщення та педагогічні колективи раді вітати своїх учнів у рідних стінах закладів освіти.


Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь