Глибоцька громада

Чернівецька область, Чернівецький район

11106 представників малого та середнього бізнесу Чернівецької області мають фінансову підтримку від держави

Дата: 16.09.2020 10:44
Кількість переглядів: 8256

За період карантину 675 підприємств малого та середнього бізнесу Чернівецької області отримали компенсацію витрат на заробітну плату для 7,2 тис. працівників. Понад 10,4 тис. фізичних осіб-підприємців також мають допомогу з часткового безробіття.

 

  • Допомога по частковому безробіттю на період карантину виплачується  фізичним особам-підприємцям, які не мають найманих працівників, але є застрахованими особами, тобто сплачували єдиний соціальний внесок. Станом на 1 вересня цього року обласна служба зайнятості прийняла позитивні рішення на виплату допомоги по частковому безробіттю для 10431 ФОПа, – інформує директорка Чернівецького обласного центру зайнятості Любов Кожолянко.

 

Загалом 11106 роботодавців та ФОПів Чернівецької області мають фінансову підтримку від держави – допомогу з часткового безробіття. Станом на 1 вересня цього року загальна сума отриманої допомоги по частковому безробіттю склала 115,9 млн грн.

 

Нагадаємо, відповідно до статті 47¹ Закону України «Про зайнятість населення» суб’єктам малого та середнього підприємництва, які зупинили чи скоротили свою діяльність у зв’язку з карантином, встановленого Кабінетом Міністрів України з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, надається допомога по частковому безробіттю. Також відповідно до Постанови КМУ від 03.06.2020 №453 «Про внесення змін до Порядку надання та повернення коштів, спрямованих на фінансування допомоги по частковому безробіттю на період карантину, встановленого Кабінетом Міністрів України з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2» допомога по частковому безробіттю на період карантину виплачується фізичним особам-підприємцям, які не мають найманих працівників, але є застрахованими особами, тобто сплачували єдиний соціальний внесок.


Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь