Глибоцька громада

Чернівецька область, Чернівецький район

Вiтання з нагоди дня Української мови та Всеукраїнського дня працівника культури

Дата: 09.11.2020 12:57
Кількість переглядів: 1187

Щиро вітаю Вас з Днем української писемності та мови!

Сьогодні свято української мови та писемності, день, коли у нас є нагода вклонитися Слову в його красі та виразності, влучності та розмаїтті. Мова, душа нації, як величний Дніпро, увібрала крапельки, струмочки, потічки слів, приказок, думок, текстів, живого спілкування. Державність мови є універсальною формою об’єднання людей в одне ціле, в одну націю, це важливий чинник самовизначення нації, надійна основа розвитку держави.

Вітаю усіх з цим святом, і бажаю Вам оберігати та розвивати українську мову, будувати незалежну, не лише політично, а й духовно вільну країну, виховувати гідних представників свого народу і пишатися своєю Батьківщиною.

Також вітаю  працівників культури та аматорів народного мистецтва!

Прийміть щирі вітання з нагоди професійного свята — Всеукраїнського дня працівників культури та аматорів народного мистецтва.

Споконвіку пісня і танець, музика і слово, витвори майстрів народної творчості були виразниками національної ідеї, оберегами історичної пам’яті.

Щиро вдячні працівникам будинків культури, бібліотек, мистецьких навчальних закладів, учасникам за сумлінну працю, безперервний творчий пошук, за вагомі духовні здобутки.

Бажаю Вам весни у серці, міцного здоров’я, щастя, благополуччя, великих творчих успіхів і невичерпної наснаги. Нехай здійсняться всі Ваші життєві плани, надії і мрії, а кожен день вашого життя буде світлим і сонячним, дарує радість творчого натхнення і життєвих перемог.

З повагою, Григорій Ванзуряк
 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь