Глибоцька громада

Чернівецька область, Чернівецький район

Запрошення до участі у конкурсі Четвертий раунд відбору, 2020 рік

Дата: 18.06.2020 09:21
Кількість переглядів: 409

DOBRE запрошує ОТГ Чернігівської, Чернівецької та Запорізької областей, які об’єднались на добровільних засадах, подавати заявки, щоб стати партнерами DOBRE та взяти участь у програмі!

                          

Організація «Глобал Ком’юнітіз» виконує програму Агентства США з міжнародного розвитку (USAID), спрямовану на розвиток місцевого самоврядування – «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE)– яка стала можливою завдяки щирій підтримці американського народу. Розпочавши свою роботу 8 червня 2016 року, ця програма підвищує спроможність керівництва новоутворених об’єднаних територіальних громад (ОТГ) ефективно реагувати на пріоритети громадян завдяки належному управлінню ресурсами, підвищенню якості комунальних послуг, стимулюванню місцевої економіки та посиленню залучення громадян. Мета DOBRE - створити можливості зростання та розквіту ОТГ і водночас мотивувати та бути моделями для інших громад, які працюють над об’єднанням. Протягом 2016-2020 року програма підтримала 75 громад в 7 областях України.  Виходячи з успішного досвіду програми в цих областях, програма розширює свою підтримку та планує підтримати, ще 25 громад з трьох областей України.

У четвертому раунді DOBRE вибере 25 ОТГ. До відбору запрошуються громади, що вже завершили процес добровільного об’єднання та відповідають перспективному плану, що затверджений Кабінетом Міністрів України.  Відбір буде проходити в два етапи.

Перший етап включатиме оцінювання поданих громадами заявок.  Відбіркова комісія визначить список громад, що будуть запрошені до другого етапу.

Другий етап буде включати два завдання: 1) проведення співбесід з ключовими представниками ОТГ (представники ОМС, громадського сектору, бізнес середовища) для визначення зацікавленості в реалізації програми та мотивацію, 2) виконання завдання щодо залучення громадян в громаді.  До програми потраплять ті громади, які наберуть найвищі бали за заявки і доведуть свою готовність і мотивацію працювати у програмі, на другому етапі конкурсу.


Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь