Глибоцька громада

Чернівецька область, Чернівецький район

Глибоцька селищна рада прийняла рішення щодо участі в четвертому раунді відбору програми DOBRE

Дата: 07.07.2020 09:55
Кількість переглядів: 438

Відповідно до розпорядження Глибоцького селищного голови №86 від 07.07.2020 року, затверджено склад робочої групи з розроблення заявки, взяття участі у співбесіді та в подальшому будуть працювати, як команда впровадження програми DOBRE і виконувати зобов’язання участі, які цим передбачаються.

 

Робочою групою розпочато розроблення та написання заявки на участь у програмі DOBRE, 4-ий раунд відбору 2020 рік, яку Глибоцька селищна рада ОТГ має заповнити та подати до кінцевого терміну – 20 липня 2020 року.

 

У заявці містяться питання про минулий досвід та майбутні цілі ОТГ, зокрема, питання про керівництво, управління бюджетом, надання послуг та залучення громадян. Питання розроблені таким чином, щоб надати можливість ОТГ без досвіду описати свої ідеї щодо необхідних та можливих дій, та продемонструвати, як їх цінності та цілі співпадають з задачами програми DOBRE.

Фото без опису

Відповіді на деякі питання заявки потрібно підкріпити документацією. Приклади такої документації наведені в описі кожного питання. Це можуть бути копії рішень ОТГ, документи про минулі проекти або минулі пропозиції та бюджети, інформаційні листівки щодо минулих заходів, або запрошення чи тендери для контрактів на обслуговування, котрі готувались центром ОТГ або його територіальними частинами.

 

 


 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь