Глибоцька громада

Чернівецька область, Чернівецький район

Шановні депутати Глибоцької селищної ради!

Дата: 29.12.2020 14:53
Кількість переглядів: 1460

           Нагадуємо, що відповідно до Закону України «Про запобігання корупції», Ви є суб’єктами декларування.

         У зв’язку з чим, повинні впродовж 15 (п’ятнадцяти) календарних днів з дня набуття повноважень (з дня відкриття першої сесії селищної  ради) подати декларацію як «кандидат на посаду» депутата селищної  ради за минулий рік (за 2019 рік).

 

         Якщо обрана особа незалежно від обставин уже подала декларацію за минулий рік (який передує року обрання), її повторного подання не вимагається, оскільки така особа вже виконала обов’язок, визначений у ч. 3      ст. 45 Закону України «Про запобігання корупції».

         Відповідно до частини 2 статті 45 Закону України «Про запобігання корупції» особи, зазначені у пункті 1 ( у т.ч. депутати місцевих рад), які припиняють діяльність, пов’язану з виконанням функцій держави або місцевого самоврядування, подають декларацію особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, за період не охоплений раніше поданими деклараціями (протягом 20 робочих днів  з дня припинення діяльності (з дня відкриття першої сесії цієї ради нового скликання, за період з 01 січня поточного року до дня припинення).

          Особи, які припинили діяльність, пов’язану з виконанням функцій держави або місцевого самоврядування, зобов’язані наступного року після припинення діяльності подавати в установленому порядку декларацію особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, за минулий рік (подається з 01 січня по 01 квітня наступного року після припинення діяльності).


Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь