Глибоцька громада

Чернівецька область, Чернівецький район

Відбулась он-лайн зустріч-обговорення процедур підготовки аплікаційних форм (заявок) та процедур звітування для громад Чернівецької області

Дата: 21.01.2021 13:45
Кількість переглядів: 2572

21 січня 2021 року відбулась он-лайн - зустріч-обговорення процедур підготовки аплікаційних форм (заявок) та процедур звітування для громад Чернівецької області, з основним координатором діяльності в нашій громаді - програмним спеціалістом з розвитку громад у Західному регіоні програми DOBRE Мариною Дудяк та експертами Олегом Баранецьким і Оксаною Солодкою.

Фото без опису

На он-лайн - зустрічі були присутні 4 представники громади: Глибоцький селищний голова Григорій Ванзуряк, керуючий справами виконавчого комітету Ілля Лопуляк, директор ліцею Дмитрій Глобак та відповідальна особа в громаді по проекту програми # DOBRE Світлана Григоренко.

Координатором та експертами було проведено презентацію щодо процедур підготовки аплікаційних форм (заявок) та процедур звітування.

 На зустрічі було зазначено, що проектом передбачено надання цільового фінансування проектів Територіальних громад, які є реципієнтами Програми DOBRE

Надання цільового фінансування означає, що:

  • Фінансування Програмою DOBRE може бути надано виключно в матеріальному вигляді: тобто не грошовими коштами, а шляхом передачі ТГ продукції або послуг.
  • Програмою може бути підтримано лише проекти громад, які відповідають стратегічним планам територіальних громад – реципієнтів (ТГ).

Закупівля продукції або послуг Програмою DOBRE відбувається згідно внутрішніх правил закупівель та правилами Донора.

  • Бюджети проектів цільового фінансування мають включати частку фінансування з боку ТГ (костшер: 5-30 % в залежності від типу проекту).

Також, на презентації було представлено порядок подання заявки погодження та виконання заявки.

 

Фото без опису

 

Зустріч щодо обговорення процедур підготовки аплікаційних форм (заявок) та процедур звітування громадами, проведено у рамках Програми «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE), що виконується міжнародною організацією Глобал Ком’юнітіз (Global Communities) та фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID). Глибоцька селищна рада територіальної громади є партнером Програми DOBRE у Чернівецькій області.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь