Глибоцька громада

Чернівецька область, Чернівецький район

Відбулась он-лайн інформаційна зустріч по компонентах «Залучення громадськості» та «Молодіжна рада».

Дата: 22.01.2021 13:49
Кількість переглядів: 2760

22 січня 2021 року відбулась он-лайн відбулася інформаційна зустріч по компонентах «Залучення громадськості» та «Молодіжна рада»,  учасниками якої були: основний координатор діяльності в нашій громаді - програмний спеціаліст з розвитку громад у Західному регіоні програми DOBRE Марина Дудяк, експерти та спеціалісти Володимир Купрій, Анна Товстуха, Ксенія Ємшина, Дмитро Коваль.

 

Також, учасниками зустрічі були шість представників громади: Глибоцький селищний голова Григорій Ванзуряк; директор ліцею – депутат Дмитрій Глобак; представники громадськості та молоді  Віталій Мостовий, Ілля Бугня, Олександра Чубрей та відповідальна особа в громаді по проекту програми # DOBRE Світлана Григоренко.

Мета зустрічі – ознайомити представників/представниць територіальних громад-учасників Програми DOBRE Запорізької, Чернівецької, Чернігівської областей із змістом та організацією діяльності за компонентами «Залучення громадськості» та «Молодіжна робота».

 

Зустріч проведено у рамках Програми «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE), що виконується міжнародною організацією Глобал Ком’юнітіз (Global Communities) та фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID). Глибоцька селищна рада територіальної громади є партнером Програми DOBRE у Чернівецькій області.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь