Глибоцька громада

Чернівецька область, Чернівецький район

Відбулась он-лайн зустріч щодо формування «Аналізу умов місцевого розвитку»

Дата: 25.01.2021 13:58
Кількість переглядів: 2569

25 січня 2021 року відбулась он-лайн – зустріч щодо формування  «Аналізу умов місцевого розвитку», учасниками якої були: основний координатор діяльності в нашій громаді - програмний спеціаліст з розвитку громад у Західному регіоні програми #DOBRE Марина Дудяк, Войцех Одзімек (Краків, Фундація Розвитку Місцевої Демократії - FRDL), Назар Глинський (Львів, НУ «Львівська політехніка»), Глибоцький селищний голова Григорій Ванзуряк та відповідальна особа в громаді по проекту програми # DOBRE Світлана Григоренко.

Учасниками на он-лайн зустрічі було зазначено, що їм приємно з нами співпрацювати в рамках програми #DOBRE, де на початковому етапі роботи з громадою, вони відповідальні з формування «Аналізу умов місцевого розвитку». Даний документу відіграє роль, як важливої «вхідної» інформації про громаду для усіх експертів, задіяних в майбутньому в Програмі.

Також даний документ постане в результаті нашої співпраці і буде відіграватиме важливу роль як джерело інформації при формуванні стратегічних пріоритетів розвитку громади, розробленні Стратегії її сталого розвитку - фактично, він становитиме невід'ємну частину Стратегії (як обов'язковий додаток).

Учасниками також було зазначено, що формат нашої співпраці при опрацюванні «Аналізу умов місцевого розвитку», окрім іншого, передбачає 2 дводенні візити:

1.Перший візит в лютому місяці, в рамках якого передбачається відвідування Вашої громади українським експертом та онлайн-конференція за участі польського експерта. Спільно погоджена дата візиту - 18-19 лютого 2020 року.

2. Другий візит в березні: планується приїзд польського та українського експертів. Конкретну дату цього візиту пропонуємо узгодити пізніше.

В рамках першого візиту заплановано провести інтерв'ю з представниками різних груп зацікавлених сторін:
- керівництво громади;

- працівники різних функціональних підрозділів апарату селищної ради (в т.ч. головний бухгалтер);

- представники комунальних підприємств та/або особи, відповідальні в громаді за комунальну інфраструктуру ;

- місцеві депутати;

- місцеві підприємці та представники основних роботодавців;

- молодіжний актив, представники громадського сектору;

- представники сфер освіти, культури, медицини, соціального захисту.

Глибоцька селищна рада запрошує представників різних груп зацікавлених сторін громади на зустріч, яка відбудеться 18-19 лютого 2020 року.

Фото без опису

Зустріч проведено у рамках Програми «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE), що виконується міжнародною організацією Глобал Ком’юнітіз (Global Communities) та фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID). Глибоцька селищна рада територіальної громади є партнером Програми DOBRE у Чернівецькій області.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь