Глибоцька громада

Чернівецька область, Чернівецький район

Відбулась он-лайн зустріч по ІТ-компоненту

Дата: 27.01.2021 14:09
Кількість переглядів: 2622

27 січня 2021 року відбулась он-лайн – зустріч по ІТ-компоненту, учасниками якої були: основний координатор діяльності в нашій громаді - програмний спеціаліст з розвитку громад у Західному регіоні програми #DOBRE Марина Дудяк, керівник відділу розробки НГО SocialBoost Катерина Борисенко, проектний менеджер SocialBoost Леонід Вербов, Глибоцький селищний голова Григорій Ванзуряк, керуючий справами виконавчого комітету Ілля Лопуляк, головний спеціаліст з громадськістю, адміністратор сайту Віталій Мостовий та відповідальна особа в громаді по проекту програми # DOBRE Світлана Григоренко.

Учасниками на он-лайн зустрічі було зазначено, що команда SocialBoost, ІТ-компонент програми DOBRE, вітає нас зі вступом до програми DOBRE! 

Також, було зазначено, що разом ми зможемо досягти нових стандартів якості роботи та збільшимо довіру до місцевої влади. Зі своєї сторони готові надати сучасні ІТ інструменти для залучення громадян та сервіси для оновлення та зміцнення ІТ інфраструктури в громаді.

 

Організація SocialBoost – частина програми DOBRE, яка відповідає за IT-компонент програми. Ми проводимо аудит та аналіз IT інфраструктури громад, разом із громадами формуємо стратегії цифровізації, навчаємо громади побудові цифрової спроможності, та є постачальником ІТ-інструментів, розроблених та адаптованих спеціально для громади програми DOBRE: 20+ корисних цифрових додатків DOSVIT, Громадський Проект та DOBRE.Pytannya.

Щоб преглянути як виглядатиме сайт переходіть на це посилання:

http://dosvit.org.ua/

 

Фото без опису

Зустріч проведено у рамках Програми «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE), що виконується міжнародною організацією Глобал Ком’юнітіз (Global Communities) та фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID). Глибоцька селищна рада територіальної громади є партнером Програми DOBRE у Чернівецькій області.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь