Глибоцька громада

Чернівецька область, Чернівецький район

Відділ юридичного забезпечення та військового обліку інформує щодо реформування адміністративно-територіального устрою субрегіонального рівня (районів).

Дата: 22.02.2021 15:43
Кількість переглядів: 1835

12 червня 2020 року Кабінет Міністрів України прийняв Розпорядження № 729-р «Про визначення адміністративних центрів та затвердження території територіальних громад Чернівецької області». Згідно зазначеного розпорядження були визначені адміністративні центри та затверджені території територіальних громад Чернівецької області. Зокрема, до складу Глибоцької територіальної громади увійшли Глибоцька, Димківська, Михайлівська, Опришенська, Стерченська та Черепковецька громади.

В подальшому, 17 липня 2020 року Верховна Рада України прийняла Постанову № 3650 «Про утворення та ліквідацію районів». Згідно з документом в Чернівецькій області ліквідовано 11 районів та утворено три: Вижницький район (з адміністративним центром у місті Вижниця), Дністровський район (з адміністративним центром у селищі міського типу Кельменці) та Чернівецький район (з адміністративним центром у місті Чернівці). Глибоцька територіальна громада увійшла до складу Чернівецького району.

Процедура реорганізації районів розпочалася з грудня 2020 року, після того, як набув чинності закон про розмежування повноважень і ресурсів між районами та громадами.

Очікується, що буде і перехідний період до середини 2021 року, щоб процес зміни адміністративно-територіального устрою був максимально непомітним для людей, а якість і доступність послуг, що надавалися на районному рівні, не знизилася.

Наразі очікуємо прийняття Закону України «Про адміністративно-територіальний устрій»…


Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь