Глибоцька громада

Чернівецька область, Чернівецький район

Перша зустріч консультантів DOBRE з управління активами та Глибоцькою територіальною громадою

Дата: 02.03.2021 16:23
Кількість переглядів: 1357

01 березня 2021 року відбулась он-лайн зустріч з консультантами з управління майном Програми DOBRE Вірою Козіною та Іриною Бакунчик.

 

Також, учасниками зустрічі були представники громади: Глибоцький селищний голова Григорій Ванзуряк, відповідальна особа в громаді по проекту програми DOBRE Світлана Григоренко, начальник відділу земельних відносин та комунальної власності Ольга Зайцева, головний спеціаліст фінансового відділу Мар’яна Мензак.

На он-лайн зустрічі було зазначено, що Програмою DOBRE «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» виконується проект з підвищення ефективності управління активами у партнерських громадах.

Консультанти у строк до 31.12.2021 року проведуть ідентифікацію основних проблем з управління активами у нашій громаді та допоможуть розробити необхідні нормативні документи з управління активами, а за потреби – зможуть надати допомогу у супроводі відповідних процесів, направлених на підвищення ефективності управління активами нашої територіальної громади.

 

Зустріч проведено у рамках Програми «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE), що виконується міжнародною організацією Глобал Ком’юнітіз (Global Communities) та фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID). Глибоцька селищна рада територіальної громади є партнером Програми DOBRE у Чернівецькій області.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь