Глибоцька громада

Чернівецька область, Чернівецький район

Оголошення про початок формування персонального складу конкурсної комісії для проведення конкурсу на зайняття посади директора «Центр надання соціальних послуг Глибоцької територіальної громади».

Дата: 04.03.2021 15:15
Кількість переглядів: 1048

Глибоцька селищна рада оголошує про початок формування конкурсної комісії з питань проведення конкурсу на зайняття посади директора «Центр надання соціальних послуг Глибоцької територіальної громади».

 

У відповідності до Постанови Кабінету Міністрів України від 3 березня 2020 року № 200 «Про затвердження Положення про конкурсну комісію, умови та порядок проведення конкурсу на зайняття посади керівника надавача соціальних послуг державного/комунального сектору», керуючись Рішенням Глибоцької селищної ради від 4 лютого 2021 року № 126-3/21 «Про реорганізацію шляхом перетворення Глибоцького територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) у комунальну установу «Центр надання соціальних послуг Глибоцької територіальної громади» та затвердження положення»,


 

Представникам суб’єктів системи надання соціальних послуг, визначених статтею 8 Закону України «Про соціальні послуги», надати пропозиції щодо кандидатур до складу конкурсної комісії протягом 10 календарних днів з дати оприлюднення оголошення.

 

Додаткова інформація надається за адресою: 60400, смт.Глибока, вул..Шевченка, 1. Відділ житлово-комунального господарства, праці, соціального захисту населення, транспорту та благоустрою. (Орос Сергій) 


Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь