Глибоцька громада

Чернівецька область, Чернівецький район

Відбулась друга зустріч етапу соціально-економічної діагностики та розпочався перший етап до стратегічного планування нашої громади

Дата: 26.03.2021 15:36
Кількість переглядів: 629

Як передбачалося в лютому місяці, при першому візиті експерта програми DOBRE Назара Глинського, другу зустріч провести у форматі живого спілкування. Однак, набуття Чернівецької області статусу «червоної зони» 25-26 березня відбулась зустріч в форматі он-лайн.

Перший та другий день нашої співпраці в рамках соціально-економічної діагностики, відбувся в форматі он-лайн, за участю Войцеха Одзімек (Краків, Фундація Розвитку Місцевої Демократії - FRDL) та Назара Глинського (Львів, НУ «Львівська політехніка»).

Під час он-лан зустрічі першого дня проведено розмову з координатором програми DOBRE від громади, зі старостами, з 3 особами відповідальними: за бюджет, за економічний розвиток, у сфері освіти в громаді, у справах культури і спорту, у сфері медицини.

Підведення підсумків першого дня співпраці щодо етапу соціального-економічної діагностики в нашій громаді проведено з головою громади, заступником голови та секретарем ради.

 Другий день зустрічі розпочався з короткої інформації про програму DOBRE, роль та місце в ній етапу, пов’язаного із стратегічним плануванням зрівноваженого розвитку громади, вступної інформації про процес стратегічного планування.

Потім було відкриття робочої майстерні в форматі в он-лайн, з вступною презентацією та роботою в тематичних групах (економіка, навколишнє середовище і туризм, економіка, комунальна інфраструктура, громадська активність і людський капітал). Наступним кроком було те що учасники зустрічі провели роботу над чинниками SWOT-аналізу середовища громади, з подальшим представленням результатів групових опрацювань.

Завершення нашої дводенної зустрічі відбулось підведенням підсумків.

Крім того, на зустрічі було зазначено про необхідність формування робочої групи зі стратегічного планування, яка б включала представників усіх місцевих груп зацікавлених сторін. Отже, селищна рада розпочинає формування робочої групи з розроблення Стратегії сталого розвитку Глибоцької територіальної громади і запрошує до активної участі зі стратегічного планування.

Зустріч проведено у рамках Програми «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE), що виконується міжнародною організацією Глобал Ком’юнітіз (Global Communities) та фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID). Глибоцька селищна рада територіальної громади є партнером Програми DOBRE у Чернівецькій області.


Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь