Глибоцька громада

Чернівецька область, Чернівецький район

Відбулась перша зустріч знайомство з нашими партнерами Національного демократичного інституту, які відповідають за гендерний компонент програми DOBRE

Дата: 01.04.2021 17:30
Кількість переглядів: 611

01 квітня 2021 року відбулась зустріч знайомство з нашими партнерами Національного демократичного інституту, які відповідають за гендерний компонент програми DOBRE.

 

Учасниками даної зустрічі були: основний координатор діяльності в нашій громаді - програмний спеціаліст з розвитку громад у Західному регіоні програми DOBRE Марина Дудяк, координатор Національного демократичного інституту Христина Біла, експерт гендерного бюджетування, наш координатор по гендерному компоненту Олена Остапчук та п’ять представників громади: заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів Василь Зеленівський, секретар ради Олена Бадюк, депутат селищної ради та директор Глибоцького ліцею Дмитрій Глобак, начальник фінансового відділу громади Ольга Сльоз та відповідальна особа в громаді по проекту програми DOBRE Світлана Григоренко.

На зустрічі було проведено обговорення щодо гендерно орієнтовного бюджетування, впровадження принципів гендерної рівності у місцеве управління, підходу  програми DOBRE до впровадження гендерно орієнтовного бюджетування в нашій громаді.

Крім того, на зустрічі було зазначено про необхідність формування робочої групи з гендерно орієнтовного бюджетування у громаді та запропонований можливий склад робочої групи, це голова громади або заступник голови, керівники структурних підрозділів освіти, культури, спорту, соціального захисту, керівники комунальних закладів центр надання соціальних послуг, терцентр, представники фінансового органу та депутати громади. Отже, селищна рада розпочинає формування робочої групи з гендерно орієнтовного бюджетування Глибоцької територіальної громади і запрошує до активної участі жителів громади по даному компоненту.

Зустріч проведено у рамках Програми «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE), що виконується міжнародною організацією Глобал Ком’юнітіз (Global Communities) та фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID). Глибоцька селищна рада територіальної громади є партнером Програми DOBRE у Чернівецькій області.


 

 

 

 

 

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь