Глибоцька громада

Чернівецька область, Чернівецький район

У нашій громаді відбувся дводенний базовий тренінг з гендерно-орієнтованого бюджетування

Дата: 16.04.2021 15:37
Кількість переглядів: 667

Національний Демократичний Інститут (НДІ) в рамках Програми DOBRE провів дводенний базовий тренінг у нашій громаді з гендерно - орієнтованого бюджетування.

 

Гендерно - орієнтоване бюджетування є інструментом, за допомогою якого місцева влада може краще розуміти потреби громадян та надавати ефективні послуги, спрямовані на вирішення цих потреб, а також збільшити ефективність використання бюджетних коштів.

 

Тренінг проведено старшою регіональною координаторкою НДІ Христиною Білою, експертом гендерного бюджетування, нашим координатором по гендерному компоненту Оленою Остапчук та експертом-консультантом програми DOBRE Наталею Тарасенко.

Цільовою авдиторією тренінгу були секретар ради, заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради, депутати та представники установ та організацій, які мають безпосереднє відношення до складання та затвердження бюджету громади, керівники та спеціалісти відділів ради.

Нажаль, від дня публікації 01.04.2021 року статті, про формування робочої групи з гендерно - орієнтованого бюджетування Глибоцької територіальної громади, не відбулося ініціативної та активної участі жителів громади по даному компоненту.

Після завершення тренінгу, Глибоцька селищна рада затвердить склад робочої групи, до якої увійдуть люди, які пройшли дводенний базовий тренінг та хочуть працювати в даному напрямку і яким це буде цікаво.

Захід проведено у рамках Програми «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE), що виконується міжнародною організацією Глобал Ком’юнітіз (Global Communities) та фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID). Глибоцька селищна рада територіальної громади є партнером Програми DOBRE у Чернівецькій області.


Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь