Глибоцька громада

Чернівецька область, Чернівецький район

Сьогодні відбулась презентація Програми міжмуніципального співробітництва для громад 4 когорти

Дата: 28.04.2021 13:35
Кількість переглядів: 438

28 квітня 2021 року відбулась он-лайн презентація Програми міжмуніципального співробітництва для громад 4 когорти - партнерів програми DOBRE.

Семінар проведено спеціалістом з інституційного розвитку Наталією Захарченко та консультантами з ММС програми DOBRE Ігорем Стефанівим і Олександром Врублевським. Від нашої громади на заході були присутні два представника громади.

Так, на семінарі було проведено презентацію спеціалістами, консультантами програми DOBRE про результати реалізації Програми ММС за 2018-2020 роки, етапи Програми, про конкурс проєктів міжмуніципального співробітництва для громад - партнерів програми DOBRE.

Програма USAID/DOBRE повідомила про оголошення Конкурсу проектів міжмуніципального співробітництва 2021 для громад 4 когорти – партнерів USAID/DOBRE та запрошує нашу громаду взяти участь у Конкурсі, підготувати та подати до 31 липня 2021 року разом зі нашими потенційними партнерами проект ММС.

Захід проведено у рамках Програми «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE), що виконується міжнародною організацією Глобал Ком’юнітіз (Global Communities) та фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID). Глибоцька селищна рада територіальної громади є партнером Програми DOBRE у Чернівецькій області.

 


Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь